Wednesday, December 3, 2008

Blues Kujie Blues: alang-alang dah masuk, mengutuklah sikit

sejarah hidup aku..inilah pertama kali aku tengok.................


entri blog berserabut macam ni......hu'waaaaa........ mcm mana entri yang dipublishkan macam tu lah berserabutnya pala otak tuan dia..hahahaha....

patut script dia selalu lintang pukang...


©Kujie

Aboo: Huhu...Sis Kujie! Thank You aaaaaa...

Proudly Present: http://www.kujie2.com/

Komentar :

ada 13 comments ke “Blues Kujie Blues: alang-alang dah masuk, mengutuklah sikit”
Anonymous said...
pada hari 

????????????

ladydark said...
pada hari 

adusss... cepat giler akak kiter ni betolkan keadaan... penat si aboo stay up semalam... thanks a bunch! :)

Kujie said...
pada hari 

dia tak bayar cukai pintu!

ngeh...:p


tengok entri post ( posisi edit html ) pengsan....!!! mcm2 text font ade patut read more script pun pening lalat

:D

LadYDarK said...
pada hari 

katanya tak perlu bayar cukai pintu lagi tahun ni sebab pintu bengot lagi... nanti bila rumah dah steady baru start bayar... heheheh...!

posisi edit html?? erm... amenda la plak tu...? bab2 html ni saya surrender... bab cabut gigi pandai la! :)

Kujie said...
pada hari 

masa kita nk buat entri, ada 'edit html' dan 'compose'

kalau nk buat entri ada 'read more'mesti letakkan dlm posisi 'edit html' bukan 'compose'

compose = What You See Is What You Get ( WYSIWYG)


Blogger's post editor has three modes:

- Compose: a wysiwyg mode where you manipulate text with formatting buttons

- Edit HTML: a raw mode where you edit the html manually

- Preview: renders a full-body preview of the post, including its Title, links and images

abuya said...
pada hari 

doc gg..nk tya ckit nih..kalo gusi nk mmbenkak cmne ek...sensitip btul kna brus gg dh bdrh gusi..plis help me..(ni jer satu2 gusi pninggalan arwah ayah)

Dr LadyDark said...
pada hari 

gusi bengkak? selalunya gusi bengkak ada beberapa sebab:
1. gusi tak sihat sbb ada karang gigi atau plak
2. gigi rosak sampai sebabkan gusi bengkak
3. ada gigi yang nak tumbuh (cthnya gigi bongsu atau gigi lebih)

tapi walau apa pun sebabnya, mmg kena gi jumpa doctor gigi sbb perlukan rawatan doktor. kalau masalah gusi ni dibiarkan, lama2 gigi yang kat situ akan start goyang... pastu kena cabut... susah wooo nanti...

gusi bengkak tu akan surut dan bengkak berulang kali sampai la punca gusi bengkak tu diselesaikan. so sila lah dapatkan khidmat nasihat dan rawatan dari doktor gigi berhampiran anda. :)

LadyDarK said...
pada hari 

erm kak jie... english please....????

haha... tak la, thanks sis, now i get it. wah, bijak la kak jie mengajar. so meaning to say, aboo-the-great has been posting his posts using the compose mode ke? is that why everything is so screwed up?

Kujie said...
pada hari 

Saya perlukan doktor mata bukan doktor gigi, Lady Dark....huwa...tu tajuk entri terbaru!

suealeen said...
pada hari 

dari ari tu lagi pesan dah kat si aboo ni supaya tulis entry dalam edit html mode. lagi tak mao dengar... haiyaa!

ari tu pun script dia lintang pukang... tu yang lagi takut kalo² terusik benda yang tak sepatutnya...

mak syafiah dah bebel said...
pada hari 

tu la chegu cakap tak mao dengaq!

Kujie said...
pada hari 

kan...cekgu beso dah dtg..rotan je dia cekgu...:p

lagi satu, kalau letak 'read more' kita tak boleh tukar font atau warna font tulisan kerana code read more

span class="fullpost" akan pening lalat bila kita clode tag dgn
span style=";font-family:courier new;font-size:85%;"

mcm mana nk ckp ye....code yg kena close dgn /span akan pening sbb code kaler, code font pun kena close dgn /span...

peninlah nk xplain mcm mana

Aboo said...
pada hari 

Huhu! Post utk repair blog, sudah di-gigi-kan oleh Bro Abuya daaa...

Thnaks lagi sekali Sis Kujie...Maklumlah, nk mtk tolong Sis Sue,dia busy plakkk...Harapkan anak dia Syafiah tu, kecik lagi...huhu!

Archive

Web Counters
Login:Sophia
web tracker
 

© 2009 Fresh Template. Powered by Blogger.

Fresh Template by NdyTeeN.