Monday, December 24, 2007

Evolusi: Cream Flag Badminton Club-'Med', 1429's Re-Branding!!!

Cream-fLaG: Page lama hanya utk rujukan jika ada sebarang UPDATE pasal TEAM!
Gunakan page ini utk sebarang KUTUKAN..KRITIKAN..SINIKAN...



Terima kasih..

Aboo & Lady Dark
(Hanya menurut perintah dari Capt. Azani yg tersayang!!!)

Pstt...sebarang ketidak puas hati...SMS Capt. Azani atau Pengarah Projek Ainor Kompressor!!!

____________________________________________________________________________________________________


Update: 13 March 2008


Pssstt...Manifesto diubah kerana janji-janji pilihan raya sebelum ini terlalu berat untuk dilaksanakan...disamping ada sedikit salah faham yang disengajakan...!!!
______________________________________________________________________________________________
Update 15/3/2008 - Pengumuman Penting oleh Captain...

spekulator said...






ADVERTISEMENT: badminton aje ke?... hehehe
Sempena tahun melawat kelantan 2008 ni creamflag menjemput sekalian makhluk utk hadir memberikan sokongan kpd team bola kitaorg kt pdg pertanian jam 5pm hari ni.

kpd player2 lak... jgn lupa bawak kasut... err.. sape2 yg ada kasut saiz 12 boleh bawa sekali coz Mr Lumi nak pinjam. sekian dimaklumkan.

"majulah sukan utk negara"
_____________________________________Introducing -> Cik Hasyim 'Phenomenon'










  • 8April2008___Cream Flag VS Geng Smash Kencang!__________________________________________________________






















  • Pstt... Deeennnn....kawe perhati gambar2 demo hok kawe ambik mata demo tendang balik flash kamera, So...kawe touchup skit...kawe zoom lain macam skit tu, kawe mtk maaf awal2...! Tp...demo tetap photogenic di hati kawe....Kita team tak terkalah, demo duk dengan Capt. mmg payoh lah skit nak boleh point...HAHAHAHHA!
  • -------> Gambar lain2...kawe duk edit2! Esok kawe publish full photo yg semalam!!!!
    ____________________________________________________Update: 21/4


    Lokasi:
    Hayaki Cafe, Jln Kebun Sultan!

    Masa:
    4.30pm - 5.15pm

    Agenda:
    -Kontrak juta2 antara Keyman-Udin
    -Jersi rasmi tim..rm25/-
    -Keyman bayar terus!

    Photographer:
    Awek Topi/Gigi berlapis Hayaki...

    Pic courtesy - Long



    23April08; Cream flag inter-team tournament (kacip2VSsebulu2)

    "Make new friends, but keep the old friends...
    One is silver and the other gold..."

    Creamflag
    ...Thank you very much!!!
    Psst....Lain gambar takdan nak upload daaa.............

    Cream flag @ KL...Bro Long, Bro Keyman, Aboos & Bro Ainor! - Photo Lady Dark!

    Komentar :

    ada 274 comments ke “Evolusi: Cream Flag Badminton Club-'Med', 1429's Re-Branding!!!”
    Jas (Edy Harotono) said...
    pada hari 

    Edison Chen (yg kantoi tu...) said...

    REPORT IT-TEAM (dilantik secara sah oleh cik Asyim...)

    ATTENTION: a 24 year old gal is
    reaching out for help to be with her Boys on the 27th of February at Sunway Lagoon for the Unbreakable Concert. Tickets are MYR88 + flight MYR 214 + sara diri MYR 250 je... to my abang2 at Cream Flag, please be kind enough to make my dreams come true to meet my Backstreet Boys by endorsing my journey of a life time (i heard Camel (M) boleh sponsor baju gak...). i accept cash and cheques only. please refrain from syillings as it will be too heavy for me to bring there. thank you so much. keep the Backstreet PRIDE alive! <--- lagu mana ni?? dekat2 RM0.5K jugak ni...TINGGI SUNGGUH MAINTENANCE pempuan nih!

    Atas arahan Capt. kita yg bakal muncul dgn baby barunya...Ambo dah pun buang skit apa2 yg patut kat page kita! Cuma nak delete comment2, permanently susah skit...HTML punya coding ambo tgh belajar! Mula2 jd...pastu dok jadi...huhu!Apa2 ambo akan update balik nanti!

    Lawan bola khamis ni...lagu mana? Apa taktik kita? Ambo pun nak main 1/2jam...huhu!
    Feb 16, 2008 2:18:00 PM
    keto galo said...

    Dasyat sungguh plawanan tu.. Cikgu kerol smpai ke'patahan' raket dibuatnye
    Feb 17, 2008 10:57:00 AM
    Masih nick tak terkalah1 said...

    lain kali bet reketla pulok...kurang2 abs120 atau pun yonex muscle power

    sure abe Deennn setjuju!
    Feb 17, 2008 11:05:00 AM
    keto galo said...

    Dasyat sungguh game br nih.. smpai patah raket kesayangan cikgu kerol.
    Patutla sblm game dia kata raket xberapo sdp. Mungkin petanda awl tu!!!

    Kalu nk try nge gu gmbr no1 pon xdok mslh.. ko guano en ainor kompresor
    Feb 17, 2008 11:28:00 AM
    hok guno reket pro ace said...

    to keto galo,
    ambo bereh blako nok lawe hok gambar bawoh ko hok mano2 pun...

    minggu ni kito bui pelue pado uding utk dio sedak hati tp male khamis ni tok tahu lg dio buleh poin ko dok..hehe
    Feb 17, 2008 12:37:00 PM
    nok timbuk org komis ni said...

    bo la duk puji udin nyo... takut2 dia perasan pulok kito duk ngepong dia ..hehehe
    Feb 17, 2008 1:36:00 PM
    Anonymous said...

    perlawanan friendly dgn AIN MEDICARE S/B jadi pd Jumaat malam (22Feb2008).

    Player2 yg ada masalah dgn hari berkenaan boleh protes secara berSMS terus kepada Capt. Azani kesayangan kita!

    Sekiranya tiada sebarang masalah komitmen oleh player maka 'penamaan' calon' akan dibuat selepas Capt. selesai mendapat ilham! Kepada yg tidak terpilih jgn risau cuba lg FM akan dtg...huhu!

    AK Dymaniac S/B
    Hok buat botol tu...
    Feb 17, 2008 3:59:00 PM

    SEBARANG KOMEN...KUTUKAN...KRITIKAN..SILA GUNA PAGE INI!Nak DELETE semua,tak buat keje lain la ambo wehhh...CUMANYA SEMAKAN UPDATE BOLEH CHECK KAT PAGE ATAS...AKAN ADA LINK UNTUK ITU...JGN RISAU! ANDA PUN JGNLAH BUTA-IT SANGAT!!!
    Sesungguhnya ambo hanya keje makan gaji,tk seperti Ainor Kompressor (Entrepreneur Tersohor!) Jadi...ambo kena utama keje dari duk BIKIN blog...BOS AMBO pun buka blog ni...karang BISING pulok Boss Amboo...

    Untuk Boss tersayang...Thanks bagi increment utk Operator kita...I love you Boss...

    Tak Terkalah 2 said...
    pada hari 

    check in

    Halooo.... boo laa dok ngepong nyo kembang doh lube idung nii jadi putih sepo doh loni, buke tak masuk blog ni sehari dua ni cuma malas nak komen takut napok manggok dooh..... PEACE

    check out

    keto galo said...
    pada hari 

    oloh... ngaju ko xse komen pulok!! xsoh dok kerenak laa puak2 ni. kena jaga form pemain terbaik utk friendly jumaat ni tuhh

    Tak Terkalah1 said...
    pada hari 

    Huhuhu..harap2nya anda2 semua suka jugak la page baru ni!

    latihan rabu ini kena bersungguh skit pasal friendly dgn AinMedicare tu jadi!Tp kalu sesapa ada aral...mtk bagitau sbb boleh aje dikenselkan!Pastikan kemenagan pertama kita!!!

    Cik asyim boleh bawak walkie-talkie utk tujuan pemantauan dan psychology utk pihak lawan!

    Ehem...kalu boleh masa penamaan calon,ambo nak duk dgn Abe Deenn...tiru skrip Anuar Musa "pihak atasan kena lihat dan kaji prestasi,saya bukannya pentingkan kedudukan..." Ish ish..

    TINGKATKAN PRESTASI KURANGKAN SPEKULASI...

    keto galo said...
    pada hari 

    bkpo senyap pulok page br kito nihh
    takkan training berat dooh!!!

    mari nasi ulam pulok laa gini
    release tension

    Edson Arantes Do Nascimento said...
    pada hari 

    utk friendly game ni, dicadangkan uding main game pertama..main single pun takpo sbb nate tu power gilo...

    kito keno mene 5-0 sbb lepah tu sene en. asyim nok walkie talkie kan ke seluruh daeroh...

    kito napoknyo keno kutip dermo sket utk bagi ko jas sbg elaun update blog..hok mulo2 skali mitok ngan DATO' JAA sbb musim pilihanraya ni mesti byk pitih tange dio...

    mahmoude mustafa said...
    pada hari 

    wi udeen main 1st single n 1st double br ngapuh.. phtu kito pakak cari so point lg jah

    Tak Terkalah 2 said...
    pada hari 

    Kepada sesiapa yang berkenaan
    (Merujuk kepada cabaran hok gambar nasi ulam atas ajok gambar nasi ulam bawah)

    Kalu tim nasi ulam atas nak ajak regu tak terkalah kawe ingat tak payoh laa, kalu setakat gu hok gambar alik atas tu ambo raso pade hatuk nga tim oren jah...

    Sebab tim oren rasonyo pernah doh blasah regu nasi ulam hok gambar atas tu..

    Tim Oren now ready for the next Super Series II

    Super Series Coordinator said...
    pada hari 

    Berikut adalah pungutan mata semasa bagi kejohanan Super Series

    Super Series 1

    Jas/Meghe - 10 pts
    Polong/Hazri - 7 pts
    Ainor/Keri - 5 pts
    Kimi/Asyim - 3 pts
    Pali/Bad - 1 pts
    Udin/Jani - 0 pts

    hok berkenaan said...
    pada hari 

    team oren pernah belasah ke?

    super series coordinator,
    Harap tiada kesilapan pd kutipan mata yg telah dikeluarkan sbb kalu tgk oren dok bwh skali tu. Team 'membelasah' or 'dibelasah' ni?

    Penolong Kanan HEP (asst.cikgu Kerol) said...
    pada hari 

    Super Series Coordinator said...

    Berikut adalah pungutan mata semasa bagi kejohanan Super Series

    Super Series 1
    Jas/Meghe - 10 pts <---Correction:bukan 10 tp 13!
    Udin/Jani - 0 pts

    <---bkn ZERO tp TIGA!atau 1 kemenangan tipis!!!! atau kata CikguKimi aka Cikgu Kerol..."Nasib..."

    Sila semak Result penuh kat atas!

    Super Series Coordinator said...
    pada hari 

    Mata 10 diberikan kepada pasukan juara 7 mata kepada runner up 5 mata kepada tempat ke 3 dan seterusnya sehingga tempat kelima sahaja,
    Mata2 ini akan dicampurkan dengan mata yang akan diperolehi dari super series yang seterusnya dan dan pada akhir season 2007/2008 pemungut mata tertinggi akan dinobatkan juara keseluruhan untuk musim 2007/2008

    Tim Oren said...
    pada hari 

    Rajin doh belasah ari tuuu ken time warm up hok lepas super series I

    Di ulang, Tim oren hanya tidak bernasib baik pada ari tu tapi next SS kita rasa boleh duduk top 3

    penolong kanan hep (jaga hal ehwal pelajar wanita dan guru wanita) said...
    pada hari 

    oooo...rupanya ada formula dia tersendiri! Ok je..yg penting prestasi sentiasa dikekalkan !!!

    Tokse doh baju fleet,lepas ni hadiah mesti kurang2 baju yonex (size M)!wristband fleet boleh dikekalkan...

    Ehh...macam nak ada supeeeerr series pulok je ni?!

    Uday Joshi said...
    pada hari 

    team oren napoknya buleh banyok poin iaitu 0 (telur ayam)...harap mereka dapat kekalkan telur tersebut untuk mencipta rekod baru...

    coordinator super series napoknyo bui banyok bena poin ko jas/meghe 10 patutnya bagi 9 poin jah..

    toksoh caro ko super series lagi la..kito caro ko friendly dulu sbb nok cari kemenange pertama ni..

    uding keno single game pertama pahtu double pertama pun dio jugok sbb bunyi kaba tak terkaloh...

    peter stuyvesant said...
    pada hari 

    huhu...semalam ambo ada jumpa Capt ain medicare (dia kirim salam kat Capt. kita)!ambo mtk 2regu A selebihnya regu B (utk Capt. & Poklong ambik point)

    So...jdla jumaat malam sabtu ni kol 9pm!Diorang tokse main timbal balik kat wakaf bharu. So...kita kena bayar court la (RM20 je) plus shuttle setabung (macam biasa!)

    KISAH BENAR: Semalam ambo susah tido,anging ngongong orang ngomong! Bila tertido ambo bermimpi main tenis dgn Aino Kompresor! Pali Kada dgn Cik Asyim pun ada dlm mimpi ambo!Ada petanda apa2 ke?ke malam sabtu ni ambo kena pair dgn Aino Kompresor?tp hati ambo masih pada Abe Deennn...

    xabi said...
    pada hari 

    aduss... smpai mimpi2 tu
    p/s:harap tidak basah

    capt kita sibuk dgn baby baru. kena poso 100hari pulok!!!

    Partner Abe Deennn said...
    pada hari 

    Cadangan merevolusikan page!
    Ok ke masukkan cite pasal BOLA?

    Bukan pe..ni kan non-political page!
    Tak OK..nak delete!

    Ops...semalam mimpi biasa je!huhu!Ish...takkan lah mimpi basah dgn Ainor Kompresor?Errr...dgn Udin lagi OK kot?!huhuu...

    kena puasa 100hari?tu baru tanda2 awal nak mimpi basah!!!!

    Capt....ambo masih menunggu pic baby baru demo!Biar satu dunia familiar dgn raut wajahnya...mana tau inilah budaknya yg bakal menang Emas Olimpik (badminton) utk M'sia nanti! TP..demo jgn coach sendiri...upah coach luar atau pun minta bantuan tunjuk ajar dari Cikgu Kerol aka Cikgu Kimi!

    villa said...
    pada hari 

    molek gok tu campur psl bola... kire mat sport punye blog ke ni?

    capt,
    coach tu kompem doh kena sub ke luar br tok nyanyo.. raket jange beli hok ismail saman pkai!!!

    Juara bertahan snooker Cream Flag said...
    pada hari 

    Capt ! kito main tenis pulak retek ko lagu mano, mana tau buleh gati V selvam tak po doh. cumonyo takut letih main tenis jaso ambik bola out jah....
    Pasal partner untuk friendly match lagu mana, ko keno buat undi sulit maklum le ni musim undi sulit...
    Kito kemah team male ni

    Roger said...
    pada hari 

    huhu...

    Juara bertahan snooker Cream Flag said...
    Capt ! kito main tenis pulak retek ko lagu mano, mana tau buleh gati V selvam tak po doh. cumonyo takut letih main tenis jaso ambik bola out jah....<---semalam baru mimpi lawan tenis dgn abe nor!huhuhu...

    nBlade said...
    pada hari 

    ado hok main tennis ko? kawe tgh cari gu nak main
    xngapuh wilson nBlade kawe baru 2kali main

    p/s: nBade is former Djokovic n Tsonga racket before upgrading to kBlade (latest K-Factor series)

    Pegawai AADK said...
    pada hari 

    assalamualaikum..

    kawe ni member en. hashim hok main smale tu (pegawai AADK)..pagi tadi en hashim bagi address blog ni suruh tengok2...ok jugok pok2 demo ni...

    smale terkejut kawe tengok pok2 demo main ssungguh jugok..ado hok pakai baju biru tu, hok kurus2 sikit tu...main sapa guling bating..tok seko kawe dio ssungguh gitumo..sbb tu kawe gerun nok main ssungguh tu...kalu main ssungguh smale kawe raso insya allah kawe mene belako...

    reket tali warno biru said...
    pada hari 

    Apo kato kito pelbagaikan sukan pok2 kito...mace2 kito buleh main..congkak, coh, woh guroh, bola wau dan lain2 lg...

    bab main tenis ni tok ramai geng2 kito buleh main, hok buleh kutip bola mem ramai...

    masih tak terkalah1 said...
    pada hari 

    huhu..mlm semalam cik asyim nak buat bowling! udeenn pulok...nak snooker!

    Ok je...tak kira la indoor ke...outdoor ke...! Tp molek2nya acara berpasukanlah...meriah skit kutuk mengutuk!!!!

    apa2hal...football fantasy tu MESTI JADI!!!

    chain unity/instint said...
    pada hari 

    akum.
    ni kali pertama masuk blog.kena kenalkan diri dulu..Nama Chain Unity.hobi=bersukan tp tak reti mano sbb tu kena gi kursus tp loni rasonyo buleh doh ckit2.sokonge puok kito meme klas,insyaallh kito buleh.Apapun nak perkenalkan manifesto/moto baru creamflag "Bangga Bersama Maggi".stakat ni dulu.over n out.salam perkenalan

    spekulator said...
    pada hari 

    bukan niatku utk memencil diri... juga bukan niatku utk meng'gelap'kan shuttle last nite. akan tetapi kunjungan taulan secara tiba2 yg membuatkan aku absent. :(
    raket ngan kasut dh masuk dlm kete... x semena2 kedengaran ponponpon... ada tamu dtg lak...
    huhuhu.. sori ek

    Comeback from 8-14 said...
    pada hari 

    Tak dok nok royak gapo eh... cuma lagu tuu jah tapi dia ada sebab kukuh (partner) ok lah buleh terima, walau bagaimana pun comeback from 8-14 memang menajubkan wonderful, beautiful, fantastic dan lain lain lagi...

    Anonymous said...
    pada hari 

    chain unity/instint said...
    akum.
    ni kali pertama masuk blog.kena kenalkan diri dulu..Nama Chain Unity.hobi=bersukan tp tak reti mano sbb tu kena gi kursus tp loni rasonyo buleh doh ckit2.sokonge puok kito meme klas,insyaallh kito buleh.Apapun nak perkenalkan manifesto/moto baru creamflag "Bangga Bersama Maggi".stakat ni dulu.over n out.salam perkenalan
    SAH...INI ADALAH CIK ASYIM WALKIE TALKIE

    Maggie 'hijau' tu merujuk kepada...AMELIA...kalau 'merah' mawi!patutla janggut sipi2 je nampak!huhuhu...Ish Ustaz tu!jgn dikutuk sebarangan...huhuhuuh

    -Bukan Udeen Camel-

    Anonymous said...
    pada hari 

    stakat ni bowok member baru tak mengecewakan.setuju dok....

    HIRO NAKAMURA said...
    pada hari 

    SETUJU!

    HOK PATOH RAKET said...
    pada hari 

    AKU NOK SUKO BACO HOK GU CIK HASHIM KOMEN DALE BLOG KITO. DIO ROYAK SAPO TU HOK SUNGGUH MAIN SAPA GULING BATING AMBIK BUOH. DIO KATO HOK KURUS-KURUS TINGGI. SAPO HEH. BULEH BAGITAU DOK.

    partner cik asim said...
    pada hari 

    payoh weh nak teka kalu setakat oyat kurus2 tinggi main sapa guling bating... dia takdok mention ko psl kaler? senang sikit nak teka.

    p/s: undilah kicap kipas udang

    takmau jd pakar seri said...
    pada hari 

    ops...semua scene malam semalam dah pun di update! baby baru Capt.Azani pun ada..

    Thanks!

    partner cik asim said...
    payoh weh nak teka kalu setakat oyat kurus2 tinggi main sapa guling bating... dia takdok mention ko psl kaler? senang sikit nak teka.<--BANGKANGAN; AT LEAST SERI...huhu!puas hati dohhh..!

    Gi jale umoh captain hari jumaat said...
    pada hari 

    to partner cik asyim..

    tak payoh teko la kalu hok2 kurus2 main guling bating tu gak...UDING la tu..ore lain mano ado main sapa guling bating...

    team kito ado peningkate doh sket dale friendly game...dapat 3 seri tu kiro ok la...pahni kito lawe anok murid cikgu kimi pulok gerenti mene 5-0...

    perpaduan said...
    pada hari 

    kawe kena jaga bilik gerakan pilihanraya malam ni dari kul 9-12 mlm.untuk kengkawan kalu ada isu gapo2 buleh tipon kawe..tok kirolah gapo2 pun asalkan brkaitan praya.TQ.

    Partner udin (tak terkalah...seri aje) said...
    pada hari 

    aduss..cik asyim! Supply la walkie talkie sorang satu...(hok second pun takpe) senang skit nak berhubung! SMS 10sen jugak...skrg musim nak berjimat! Lps GE sure minyak naik...KOMFOMMMMM!!!

    Apa2...SELAMAT MENJALANKAN TUGAS KEPADA PENAUNG KITA..ENCIK HASYIM!!!

    minum ngan uding kemarin said...
    pada hari 

    untuk pilihanraya ni, nok tahu jugok pos mano buat bakar ayam male ni...buleh di join...

    Lisa Weng said...
    pada hari 

    Tp...malam semalam ada bakar2 kat pos pas dkt sekoloh panji rendah tu! Mlm marin...kat pos bn kat peladang! Dkt chempaka nampok macam duk golek2 kambing bakar!

    patutlah ramai org duk lepak situ!ada makan2 rupanya!maggi takdak ke?

    Maikel Jeksen said...
    pada hari 

    uding gi mano ni lamo tok nulis ni...ko duk cari idea baru...

    setakat ni kiro mu ni regu tok terkaloh lg...tp male khamis ni tok tahula sbb cikgu kimi bunyi nok balas dendam guno reket baru...

    KELUARLA MENGUNDI SEMUA...

    mcCoddy said...
    pada hari 

    Ish...semua org busy skrg!Kena jaga pos la...kena jaga markas la...Ish!

    Mtk sapa2 tahu mlm ni BBQ kat mana?nak jugak join...

    Undi je Sapa2!

    Sakit Orat said...
    pada hari 

    Check In

    Adusss..... sakit orat sapa demam2 walaubagaimana pun malam esok prestasi akan dikekalkan

    check out

    BVLGARI said...
    pada hari 

    keje keje jugak tp malam rabu tetap kena off keje sbb game ni penentu kemenangan calon2 supersiries.... (bukan calon parti).prestasi sapo yang down,sapo yang meningkat kena tengok juga.Denga kaba ainor compressor make FIBER loni....patut napok prestasi baguh tu.... 4u2c. SEE YOU ToniGhT.

    OBAMA said...
    pada hari 

    TIADA PERNAH GENTAR DENGAN PLAYER BERNAMA AINO KOMPRESSOR ATAUPUN CIKGU KIMI!LAWAN TETAP LAWAN...

    PROTES SAMPAI TURUN...

    gambar atas said...
    pada hari 

    bak kato cikgu kimi, wak mari la team mano2 pun kito buleh make blako cumo timing jah keno jago..male ni ingat nok main roti sardin double pulok la..staro mano udeen camel berani ko dok sahut cabare...

    sapo pulok kato aku make fiber ni..ishh..ishh..gossip blako ni...kopi tok lebai pun tokde make..acu nok make jah kato ado dadoh pulok doh..ado 1 supik tu kalu sapo nok akat tange...

    roti sardin said...
    pada hari 

    buleh!!!ambo selaku partner ttp abe deenn..setuju je roti sardin! Yesss...tp tokse kopi2 kuat ni sbb ambo bujang lg...bak kata Sedi (ketok body)"Demo budooookkkk...."

    bvlgari said...
    pada hari 

    'FIBER' di ngepeng oleh Nabeel guna nama aino kata aino guna dah FIBER.he...he...he.

    p/s; Uding diminta bowo selalu male ni sepeket MACHO untuk pertaruhan.ini bagi menggantikan pertaruhan nasi goreng hargo limo rial,hok utung tuan keda. APA MCM... KOMISEN LAAA.

    male ni pegawai aadk tipon nak gi pulak,katonyo sedap main nga puok kito sbb sunggoh2 blako.(GULING BATING).dia nak bowok reket hok muloh nii paka PUNCH GUKENATELAN

    maimun yusuf-parti cap anak kunci said...
    pada hari 

    sapo2 nak untung male ni boleh incharge maso nak bbbaya kat kedai tu.sapo nok tu kene akak tange dulu kita nak ngundi...yeyeye buleh ko pok long male ni

    spekulator said...
    pada hari 

    woi3... duit shuttle aku hok main mlm sabtu br ni x claim lg.

    hamlek sadin said...
    pada hari 

    smale keno lg..3-0 stakat ni..tp tok putus aso..minggu depe cubo lg...sero koho serasi doh sket nga cikgu kimi..serasi tu jah sbbnya...uding tu dio cepat sket serasi nga jas hoktu sedap tu...

    p/s: keno cari so poin ni tokke make telor jah ni

    Sania Mirza said...
    pada hari 

    Ehem2...lain kali boleh cuba lagi! Usaha tangga kejayaan...

    Rindukan Ustaz kita...

    Tak terkalah 2 lagi said...
    pada hari 

    Ye la2, Demo koho serasi kawe pun koho kacip sebab tu payah nak tumbang, diharap berusaha lagi insyaallah berjaya tetapi kami akan cuba untuk pertahankan kemenangan selama yang boleh

    Note : Jangan cuba pancing pemain team oren, walau pun ore lain royak dio tok sedap tapi kawe tetap minat partner kawe tu walau pun kaloh sokmo dan kawe yakin kami akan buleh point lepas nii

    Anonymous said...
    pada hari 

    Insyaallah...doa2kanlah!

    hok xleh point semale said...
    pada hari 

    motto 'bangga bersama maggi' mengganggui konsentrasi aku last nite.

    next week insyaallah aku kutip mata penuh... alaaah setakat lawan ngan udin tu ape la sangat kan..

    n7panchor said...
    pada hari 

    serasi benar ustaz dgn pegawai aadk. agok2 menggugat dok?

    dengki sbb takdok baju bangga bersama megi

    Kawe pakoh pas!

    spekulator said...
    pada hari 

    reket fleet ala2 ismail saman utk dijual segera... sila hubungi saing ustaz megi

    try tengok link ni said...
    pada hari 

    http://wtv8.tv/v3/index.php?option=com_content&task=view&id=98

    try tengok link ni said...
    pada hari 

    http://wtv8.tv/v3/index.php?option=com_content&task=view&id=98

    undilah.... said...
    pada hari 

    napoknyo semo duk sibok ko pilihanrayo sbb tu takdok nulih ni

    Ashway bukan ashray said...
    pada hari 

    Sedara2 Creamflag...
    Bersedialah utk menangkis smash oleh string ashway o.6mc (rm14)!!!

    bg66 said...
    pada hari 

    aku hanya bersedia dgn pengalaman & skill semata2... zasss!!!

    spekulator said...
    pada hari 

    mlm ni aku nak belasah sapo pulok agaknya?

    Cikgu Kimi said...
    pada hari 

    male ni kawe raso kawe main sedap...kawe ingat nok balas dendam ko regu uding nga jasni...rekod setakat ni baru 3-0, male dijangka 3-3...nok balas blako selalu...

    kepada sesiapa berkenaan harap bersedia...sedia duit etek sebab kawe nok make maggi kuah male ni..

    hok paka je tissot said...
    pada hari 

    Uding tu...jadi ko dok nok bui jani mu duk nga aku utk super series ni...mu ambik la keri aku takpo blako..

    hok paka je tissot said...
    pada hari 

    so lagi tok ingat oyak ni...gambar atas tu lamo doh duk ajok lawe ngan gambar bawoh...staro mano kecut perut ko dok...pah seminggu seminggu ajok napok senyap jah...kecek sajo tok rok ..hehe

    Anonymous said...
    pada hari 

    Cikgu Kimi said...
    male ni kawe raso kawe main sedap...kawe ingat nok balas dendam ko regu uding nga jasni...rekod setakat ni baru 3-0, male dijangka 3-3...nok balas blako selalu...<---Demo ada reket dok lagi??biar ada reket sedap2 dulu baru boleh ajok fight!Karang duk sabit ke reket pulok!!!

    kepada sesiapa berkenaan harap bersedia...sedia duit etek sebab kawe nok make maggi kuah male ni..<---Kawe dlm form superb condition utk lawan sesapa termasuk ustaz&pegawai aadk! Rekod bersih...tak terkalah!

    hok paka je tissot said...
    so lagi tok ingat oyak ni...gambar atas tu lamo doh duk ajok lawe ngan gambar bawoh...staro mano kecut perut ko dok...pah seminggu seminggu ajok napok senyap jah...kecek sajo tok rok ..hehe<---"Ngko jgn coba hendak menyamakan diri sebagai director...setakat engineer KADA tu ambo tak heran langsung!!!" Maksudnya satu megi kuah + desert roti sardin la ambo dgn abe deen...HUHUHU!

    "Lu pikir sendiri la..." - Nabil

    bekas pelajar maahad PPekan said...
    pada hari 

    aku raso nak ambik MC la male ni sbb tgk puak2 demo cabar mencabar raso gerun dah...

    p/s" UNTUK MAKLUMAN SEMUA USTAZ NAJMUDDIN TELAH MENINGGAL DUNIA 4hb MAC 2008 MALAM.Al fatihah......semua...amin.

    aboo said...
    pada hari 

    al-fatihah...

    belajar hadith nga ust najmuddin said...
    pada hari 

    al-fatihah...

    capt azani, en. asyim, pokdee dan lain2 patut sedekahkan al-fatihah byk2 sbb byk melanggar disiplin dan melawan allahyarham ust najmuddin masa di sekolah mulo...

    spekulator said...
    pada hari 

    al-fatihah..

    pok2 mu duk baloh sama sendiri.... aku dgn uding duk kelih sajo jah. baso dia la kalu de jadi juara bertahan gak.

    huhuhu

    Micheal Scoldfiled said...
    pada hari 

    huhuhu...haduhhh!
    hidangan utama : Megi kuah..
    Deset : Roti Sardin..

    hahaha..

    Capt kita...mmg jenis pandai buat2 cool manjang walaupun kadang2 pulang tanpa sebarang mata!Ambo respect Capt...mmg professional...huhuhu!

    Ambo said...
    pada hari 

    Kepada sesiapa yang berkenaan :-

    Bagi perlawanan yang membabitkan maggi, mee dan roti sardin dihadkan kepada satu sahaja bagi seminggu kerana perut ambo tok leh terimo banyok2 makenan ni...
    Kalu stakat 2 butir roti telor buleh laa

    belajar kalah said...
    pada hari 

    Ish..ish riak bebenar bunyinya!

    xsey 0 point doh said...
    pada hari 

    selepas hampir 1 bln dibelenggu masalah kecederaan ankle yg mencacatkan permainan.... kini aku bangkit kembali!!! aku dah pulih 90% skrg ni... Soooo... awas kalian!

    tambahkan ilmu di dada sebelum cabar aku.. huahuahua

    jom kita main congkak.. hehehe

    smash pegawai AADK said...
    pada hari 

    sedak sungguh uding.. rekod regu xterkalah(ustaz+AADK) hancur berderai. dok beraji pulok tu

    tp sungguh ka aloh mugo uding guling batin nmpk gayo!!!!

    uding sedak

    Uding Sedak said...
    pada hari 

    Sapo nak minum air free angkat tange, uding nak belanja...

    Uding Sedak...
    Bereh wooooooooo......

    sammy said...
    pada hari 

    nmpk gaya rakyat telah membuat pilihian mereka.. tp kita mesti teruskan perjuangan cream flag!!!

    cuma ambo musykil sape laa nak buat jln pilok lph ni?
    KJ? minta jauh...

    Khairi Jamaluddin Abu Bakar said...
    pada hari 

    dengar kate uding ada ubat tahan lama, betul ke?

    camel said...
    pada hari 

    bio-asli weh!!!

    chen ji said...
    pada hari 

    megi nga roti sardin kito ganti nga ubat kuat uding pulak(bio) baru sama2 dapat raso termasuk pasangan..amacam

    chen ji sekali lagi said...
    pada hari 

    jawab la jawab...jawab...buleh ko dok cadange atah tu.... (tgh tension YB harape kaloh...sponsor creamflag pun kure laaaaa)

    AshWay String said...
    pada hari 

    Agak2 ado hamper super serie lg ko mugo sponsor nmpk gaya mcm x berapa nk segar serupo mulo

    Tp untuk meng'update' ranking masing2 OK jugok.. dgr cerito ado hok naik A pahtu gu dio jugok jd jatuh C

    Mmg kuat politik puak2 nih

    Tokey Ubat said...
    pada hari 

    Ubat tahan lama untuk semua insyaallah menambahkan kebahagiaan suami isteri......

    Dibuka untuk tempahan kalu pakai kat lengan buleh smash sokmo 18 kali non stop......

    Anonymous said...
    pada hari 

    kuat wey nego ubat seks ni...

    mene blako said...
    pada hari 

    minggu lepas kaloh blako tp minggu ni mene blako, cuba teka siapa dia?

    dia partner nga uding buat come back 8-14 dan mene 17-15 pastu partner ngan cikgu kimi dari 8-14 jugok dan mene 17-16...

    kalu teko tu betol, hadioh dio dpt tera VCO31 (ubat tahan lama uding la tu) setitik jah tokleh lebih...

    spekulator said...
    pada hari 

    ada soghe mamat tu sengaja duk dgn udin semata2 nak cari point... huhuhu.. tok soho lasung.

    pahtu ada soghe lagi tu... oghe duk royat doh... C,C,C... cis! dia pun masuk jugok! napok sgt nak ko point.

    ikutkan hati smlm aku malah doh bui dia mene.. tapi takut dia malu pulok.maka aku terpaksa meng'kalah'kan diri aku & meghe cendol semata2 utk menjaga reputasi & nama baik mamat yg tersebut... huhuhu

    spekulator said...
    pada hari 
    This comment has been removed by a blog administrator.
    IT said...
    pada hari 

    Pengumuman penting oleh Captain telah dialih ke Page utama...

    Ala...Captain mesti ada tag 'all-access'!

    Makan bola..tido bola...kerja bola...

    Shebby Singh said...
    pada hari 

    team bola cream flag telah berjaya memenangkan team mentera dengan jaringan 3...jgn runsing itu baru game pemanas badan utk musim 2008 ni..biasala tu...

    striker instinct kita hampir menjaringkan gol pada separuh masa pertama...namun hanya beberapa inci melepasi palang gol...di babak kedua pula nampaknya semua hanya berjalan kaki sambil berlenggang ala cat-walk kecuali kapten azani yg berjaya mengemudi barisan pertahanan dari dibolosi byk gol..namun peminat hampa bila kapten azani tidak melakukan yg biasa dia buat iaitu overlap ikut tengah...

    sekian ulasan utk game semalam...

    Ricky Subaja said...
    pada hari 

    Teruskan usaha memburu gol 2008!!!

    Waduh waduh.. terbukti capt turut berbakat dlm permainan bola sepak selain drpd badminton

    player tunggu bola bergolek! said...
    pada hari 

    huhu...penat juga main bola! tp best juga walaupun tak sampai 10x pegang bola sepanjang 2nd half...

    Apa2...janji enjoy!

    Thnks...CREAM-FLAG!!!

    reff (ada janggut sipi-sipi) said...
    pada hari 

    Siapa yg layak menjadi pemain terbaik pasukan (bkn perlawanan)...?

    Isa Sabu said...
    pada hari 

    inilah akibatnya tak bayar gaji player...koman-koman pun roti sardin barulah semangat nak score..Apapun tahniah kepada semuo sbb kita ada semangat kengkawan yang baguih sebab tu bagi kat orang lain menang...kurang2 diaorang balik royak kampung dia menang 3-0 lawan Ismailian...

    Andy Gray said...
    pada hari 

    1st half: Satu undi utk goal keeper (namaxtau, xsempat berkenalan)
    Sebab: salute keberanian beliau menangkis rembatan lawan. Ada ilmu kebal bola kot!!!

    2nd half:Satu undi untuk Capt Ngah!!!
    Sebab: Main defence sorang2 jer, Kuat galo(gagoh mugo tgh ber'puasa') tp hanye melepaskan satu gol dibantu oleh ke'kewekan' striker lawan

    p/s: udeen, demo pkai ubat kuat jogok ko time main bola?

    john dykes said...
    pada hari 

    uding memang comor ubat kuat dia kat dua2 betis dan peha...sbb tu kuat stamina dia hari tu..sekalo gak mesti muntah tgh padang...

    keeper tu namo dio hambali...dio sohor jak kecik lg jd keeper ni mugo tange dio besar...tok cayo tgk sediri..

    Anonymous said...
    pada hari 

    sekadar mencelah...kalau cik asyim ayam tambatan aka ayam pencen no1, poklong hok duk panji tu, pemuda umno cawangan tu ayam apa eh?

    Anonymous said...
    pada hari 

    cik asyim bukanlah ayam tambatan atau pun ayam pencen.

    TETAPI AYAM DAGING !!!!

    hok minum air dgn dato' ja smlm said...
    pada hari 

    hahaa (o")

    nampak gayanya formasi 2-0-8 kita menjadi on that day...

    bak kata soghe tu... kalah pun takpo, asalkan mehne comel.

    huahuahua

    spekulator said...
    pada hari 

    dlm kita asyik duk beriadah.. kita terlupa ngan tanggungjawab sosial kita pd masyarakat....

    jom! kita mulakan ngan kempen....

    'KEMPEN SELAMATKAN DATO' JA'

    objektif kempen :
    1. brainwash dato' ja dari anasir2 liar.
    2. kembalikan minda dato' ja agar selari dgn kehendak agama.

    p/s : sape2 yg ada idea blh kemukakan kpd tuan punya blog.

    ini blog kita said...
    pada hari 

    tuan punya blog hanya akan mentarbiah org lain setelah berjaya membimbing Dr.Sophia kembali ke pangkal jalan! agak 'sesat' juga perempuan itu...

    huhuhu...!

    Walaubagaimanapun...jgnlah dikatakan ini blog org ini...itu blog org itu!

    Page ini special utk anda2 anggota cream-flag aka ex-maahad tahun ...? "Sbrg info, kutuk mengutuk malah mengkritik dibenarkan sama sekali..." -->Petikan kata2 cik asyim/Capt.Azani.

    Boleh saja cakap apa sahaja asalkan tidak menggugat keselamatan negara...kalau keselamatan politik takpe...huuhuhu!

    spekulator said...
    pada hari 

    add :

    err... dato' ja dpt elaun keraian rm500/month... jom kita ajak beliau belanja kita mlm khamis ni (,")

    sambil tu kalau sape2 yg nak brainwash dato' ja maka dipersilakan... tapi aku xnak bertanggungjawab kalu ngko kena byr sendiri air tu.

    AYAM DAGING JAWAB said...
    pada hari 

    ayam daging pun takpo kurang2 buleh buat bisnes jugak daripada ayam isroel tu...apapun nak harap ayam isroil lagilah takdok gapo pun.SUPO JUGOK.

    Tokey ubat said...
    pada hari 

    Kepada sesiapa yang sudah pun berumahtangga belilah VCO 31 insyaallah tak menyesal

    Kepada hok sudah dapat email sila daftar insyaallah tak menyesal

    Kalau nak test power sila q

    Dato Jaa kato dio nak tubik rabu nii nak perabih elaun keraian huhuhuhu

    GagoH Doh said...
    pada hari 

    Kepada tokey ubat,

    Kalu stakat ni 7 kali seminggu doh... Lph guna ubat x kijo buat laa ambo nih
    Dan yg paling penting mungkin menganggu prestasi badminton cream flag
    Harap dpt nasihat dr tokey

    dlm pantang (30 hari doh hari ni) said...
    pada hari 

    to tokey ubat,

    aku nak try test jugok bulih ko?

    spekulator said...
    pada hari 

    testimoni by vco31 user:

    A : perghh!! meme power!
    B : superb perfomance!
    C : letih weh kalu lamo2 gini gak..
    D : aik! ore bang subuh doh?

    err...
    E : aku nak nikoh doh thn ni (,")

    Tokey Ubat said...
    pada hari 

    Kalu hok gagoh doh tak po, kalu dale pantang nok gi try mano wei ambo malah nanggong kalu saloh demo wat dosa.... tapi kalu mu tok leh ok jugok panda2 mu laaa....

    Jawapan yg biasa diperoleh dari pengguna VCO31 ialah D, keno MC napok gayonyo ari nii.

    spekulator said...
    pada hari 

    nego tu nego la jugok... jange duk buat x ingat pulok male ni ada trening...

    'majulah team oren utk negara'

    Anonymous said...
    pada hari 

    ado trening gapo pulok male ni..ko captain nok gi main kat jkr tempat hok ore tepuk blako ko dio asal jah dio te buah...

    svetlana said...
    pada hari 

    aik...malam ni ada main ka?

    spekulator said...
    pada hari 

    smlm sek oren trening di jkr...
    nok bui koho sedap main mlm komis ni.

    TillerG said...
    pada hari 

    Nampaknye team Oren melakukan latihan secara 'Over Time' dan 'Out Station'.Adakah Super Series semakin menghampiri kita?

    Jwpn drpd pihak penganjur diperlukan utk pengesahan dgn kadar segera

    Tokey Ubat said...
    pada hari 

    Minggu ni ambo nok supply air alla fonte 4 botol besar hok sejok lagu mana, tapi duit court tu kira tak payah bayar laa... guano ? buleh jimat sket stuju ke.... ? aku beli alla fonte buleh dapat spesel price lepas tuu aku bubuh kat dale peti office aku FOC dan seterusnya dibawa ke medan pertempuran

    Roti Sardin said...
    pada hari 

    SUPER SERIES...BILA NAK BUAT???

    Secara senyap team orange praktis??ciss...

    Roti Sardin satuu.. said...
    pada hari 

    dokpun buat inter-team pun OK!
    Ambo nak duk dgn Ainor pulok lahh...Tokse Cik asyim!Confirm kaloh...huhuuh

    Tim Oren said...
    pada hari 

    Tim Oren tok sey pecoh guuu la ni tengoh dok training dgn selin huhuhuhu

    spekulator said...
    pada hari 

    guano selin x brp sedap mlm senin br ni?
    aku xsir doh sparring partner dgn selin.... aku nok abe deen jugok.

    huahaha

    MB ganung said...
    pada hari 

    kalau cikgu kimi anjur tournament lg baik super series atau inter-team, kalau buleh player2 tidak dibenarkan menggunakan sebarang ubat dlm bentuk pil atau spray2.

    Mana aci gitu, sama kes dgn steroid juga tu!

    raket said...
    pada hari 

    Pihak penganjur,

    Saya ingin cdgkan utk menghadkan bil raket yg boleh dibawa dlm kejohanan super series kdp 2 putung shj

    Sebab:
    1. Kena ada spare jugok, puok2 ni smash derah2 belako 10 point pertama jer takut tali putus.Lph tu slow doh.. jd 2 putung sudah memadai. Xpayah bowok penuh beg
    2. Byk masa dilengahkan utk penukaran raket mugo raket penuh beg.Setiap mistake tukar raket ish ish
    3. Menganggu prestasi lawan
    4. Hok paling best, lph kaloh nyabik ko raket tok sedak. Padahal tuan raket hok punoh

    Harap mendapat pertimbangan

    p/s: segala huraian di atas tidak berkait dgn yg hidup mau pon sudah meninggal dunia dan kpd yg akan dilahirkan

    Kalu tokse Jani aku nok said...
    pada hari 

    dio kalu hok kecek pasal reket banyok mestila ore tu ado banyok reket, kalu hok ado reket so jah tok kecek lagu tu...

    bilo cikgu kimi nok wak meh meh thomas cup ni...meriah sikit pahtu mitok sponsor nga dato' ja sbb bunyi kaba elaun keraian sajo pun 500 doh..kalu dapat 500 tu tak payoj bayar la pok2 kito kiro main free jah..sapo2 hok panda kecek dato' ja sila jalankan tugas...

    team oren nok main rubber set ko dok male ni..main mee goreng sekali baru semangat sket...

    uding mu tok dibenarke lg paka VCO31 di lenge nga poho..ore kato mace streoid tu..lesek gapo2 hok lain aku benarke...

    spekulator said...
    pada hari 

    quote:
    team oren nok main rubber set ko dok male ni..main mee goreng sekali baru semangat sket...

    xdok kelas mee goreng weh.... aku main dgn selin pun krg2 mee kg pek.

    mlm ni sebarang penggunaan ubat menyerupai steroid TIDAK dibenarkan sama sekali... kecuali en pali kada shj hok bulih guna... siye ko dio xlih point minggu lps.

    kalu bab2 raket ni aku malah masuk campur... tebeng aku kecek gak takut oghe x puas hati pulok.sensitif.takut poklong marah

    Klasik Nasional said...
    pada hari 

    ada2 ura2 menyebarkan SMS utk tidak memberikan mata kepada team orange pada training session malam ini.

    HAHAHA...SETUJU!!!!

    Tak sabar nak tgk 'Mangga bersarung Mangga lg..."

    Satu Point untuk Saya said...
    pada hari 

    Terharu bila diberi kelonggaran utk menggunakan ubat Udeen.
    Udeen,
    Jgn lupa bw ubat tu.. point kawe bergantung kpd ubat demo. Mlm ni rasenye cukupla target 'satu' point memandangkan faktor cuaca xmenentu skrg(kalu salji buleh kiro) dan training 'overtime' n 'outstation' oleh team orange.
    Pihak pengelola,
    Harap tidak membayar milage claim n OT pasukan orange yg membuat latihan di luar kwsn liputan.

    p/s: satu point untuk saya, mlm ini mlm utk perubahan

    3 Point Untuk Saya said...
    pada hari 

    Pada mulanye secara rendah diri target satu point jer.. Tp rezeki beserta sokongan partner 3 point (mata penuh) diperolehi

    Geng Oren snyp jer hari ni?Adakah kecewa dgn ketidakberkesanan latihan outstation n over time?atau psmbhan suram partner anda? Atau MC blako dek 'Ubat Kuat'

    spekulator said...
    pada hari 

    sape kate trening x berkesan?

    tim oren ambik 1 point jah sbb selin pese doh jange duk tunjuk sangat buah pelek2. guna taim super series jah.

    lagipun tim oren siye ko tim A + A baru ni.... kalu kaloh malu, mene x sohor... tim oren pandai jugok jago air muko oghe.

    huhhuhuu

    Speku Lator said...
    pada hari 

    team oren ni sokmo kecek banyok..trening nga selin la..cabar a+a la..dan mcm2 lg..tp gak nati super series hok betul gak team ni la hok kaloh pete hari lagi...team hok tok kecek banyok pulok hok jadi johan..kalu tok cayo tanyo mere

    CAP KE 100 said...
    pada hari 

    setelah 3 minggu meng'outstation'kan diri,minggu ni kembali walaupun dengan prestasi yang sentiasa diragui rakan-rakan...PENUH DENGAN SPIRIT.kalau Beckham dipanggil balik oleh Capello,tak mustahil aku yang lama tak main buleh buat kejutan..Apapun tungguuuuuuu....

    Adullah Ahmad said...
    pada hari 

    Demo kena duk dgn Kimi, biar Kimi sedap skit main...nampok stamina kurang do'oh lening...Ainor pun SUKA berdo'oh bila bleh 1point lastweek...tp minggu ni belom tentu!
    First time guling bating...mmg best!

    Misi membantu tingkatkan prestasi Cikgu Kimi

    moments of the night said...
    pada hari 

    Sblm memulakan sesi training utk minggu ni, jom re-fresh kejadian yg mencuri tumpuan para scout minggu lepas:-
    1. Smash tajam tak terhingga hampir kena lutut sendiri
    2. Smash berunsur geram kpd partner, nasib baik tiada kecederaan
    3. Jumping heading smash terunggul

    * turutan adalah mengikut waktu kejadian

    hemo hemo creamflag!!!

    khemokhemo said...
    pada hari 

    khemo khemo buken hemo hemo patut laa mat nor kato kat ku jong tulih ado khemo khemo kat bowoh

    wakil google said...
    pada hari 

    Ambo dok perati minggu ni kure komen2 dr ahli creamflag. Hok regular pon jd xberapo nok komen.
    bz kot?Inetenet down?moral down?

    X berapo nok meriah supo skalo.. harap2 keputusan training sesion minggu lps x mempengaruhi suasana

    penganalisis politik 2008 said...
    pada hari 

    JUPO DE NUNG ( baca ikut sleng ganu) MALE NI.....AKU BARU DAPAT WATIKAH NI....WATIKAH KENAIKAN GRED JADI TEAM A DARI RAJA,raja mana,,.. Raja Kapur

    absentee said...
    pada hari 

    kepada team cream flag...mana ni berita2 terkini permainan male khamis baru ni..takdok cito pun..dengar2 captain buleh 1 poin jah...cik pali kada pulok bunyi kaba pulang awal pulok sbb takut pecoh anok telingo keno semis keda kopi...dengarnyo tokleh poin pulok doh....

    Hok mene sokmo doh said...
    pada hari 

    Hari isnin male selaso ni jange lupo ado friendly d gelangge kg jambu. dgr cerito puok dio sedap jgk. kot mano2pun biar ado mene. Hok napok buleh mene dale tange loni regu oren tu pun kalu puok2 kito setuju demo tu x pecoh. Ni permintae dr regu oren. Ni Regu bayange kito : Jas/Ainor.
    Kimi/pali.Regu oren. Poklong/ustaz.Meghe/Bart.Jas/cik Asyim

    EGM said...
    pada hari 

    roger,roger....
    Gelanggang Kg Jambu kat mano nih....ada sapo2 buleh ghoyat ko.
    roger n out...clear

    ado dinner pulok said...
    pada hari 

    egm court kg jambu sebelah atas sket drpd jkr mekanikal, panji..lorong dia depan workshop/stor mpkb..situ ada signboard..

    male ni harape utk mendapat poin terletak di bahu team oren yg confident tu..kalu team oren tokleh poin maka semangat utk ore2 lain pun jd kure...tokke nok harap ko cikgu kimi..dio pun tok sedap mano loni...

    pali pun tokleh harap jugok sbb training loni tokleh poin semace..keno bui team oren main game pertamo utk naik semangat...

    Tim Oren said...
    pada hari 

    Tim Oren sedap tapi gi lewat skit pasa tutuk keda kol 9 setengah doh dale sembilan 45 kawe sapa,

    kepada partner jange cari guu lain

    kaloh blako said...
    pada hari 

    harapan untuk mendapat mata melalui team oren berkecai selepas kekalahan dlm perlawanan persahabatan mlm td..disebabkan uding yg demam mengejut persembahan team oren kurang memuaskan...

    apa2 pun pujian harus diberikan kepada pasangan bad/en.asyim yang menang 1 game..(dlm game tu ada bulu tangkis lekat atas net tak jatuh2 merumitkan umpire utk kira)...

    mata pertama creamflag badminton semenjak ditubuhkan diperolehi melalui team kimi/jas...

    sekian ulasan untuk kali ini.

    baju tidok oren said...
    pada hari 

    Udeen nmpk putih smlm bakpo eh? mungkin lmpu cerah bedooh. Team oren telah menunjukkan smgt juang yg baik walaupun beraksi dibwh tahap sbnr.Kalu lwn 'regu no3' sek lwn br sepadan kot!
    Team yg mng tahniah diucapkan dan terima kasih kerana kite tidak pulang tanpa mata.
    Kito sedak doh!tp sek lwn sdk lagi!

    khemo khemo

    partner cikgu kimi said...
    pada hari 

    Alhamdullilahhhh....boleh juga 3point setelah sekian lama mencuba! Ini baru dikatakan Super come back....huhu!Nasib baik main awal...kalu lawan dgn gu hok lawan ainor&pali...tak merasalah ambo point!huhu...

    Pastikan kita makan 2-3jam sblm nak main...jgn macam ainor, lepas makan gegas terus gi main...itu pun punca kekalahan tu!hahahahhahaa

    Yang baik jadikan teladan, yang buruk jadikan tauladan! Contohi semangat cikgu kimi...

    BMBR5103 - Business Research said...
    pada hari 

    Jasny Mohamad
    Pengkalan Chepa, Kelantan.
    9April08
    _______________________________________________________
    u/p; Capt.Azani!

    Tuan,

    PERMOHONAN UTK TIDAK MENGHADIRI SESI LATIHAN PADA MALAM INI (9APRIL08)

    Bersangkut paut dengan perkara di atas,saya memohon jasa baik pihak tuan agar memberikan saya excuse utk tidak dtg main pada malam ini.

    2. Hal ini disebabkan kerana sikap last minute saya yang pada saya mula memakan diri. Saya terpaksa menyudahkan 4Assg. Business Research (di anggarkan 80-100pages juga) utk dipos kepada lecturer saya selewat-lewatnya pada petang esok! Memang takdannn....

    3. Sehubungan itu, saya memohon agar tuan meluluskan cuti kesengsaraan kepada saya.

    Semoga tuan dalam keadaan sihat wal-afiat selalu...


    Yang Takterkalah
    Jasny Mohamad

    Tim Oren said...
    pada hari 

    Woi mana semo orang ni mene pun senyap kaloh pon senyap hok kaloh semo dok die tak dah ore perasan

    khemo khemo

    partner capt. hok kaloh dgn kimi & pali said...
    pada hari 

    tu laa....lagu mana ni, senyap belaka ni? silent protes ka?huhu...

    skrang rapid mesej boleh ditinggalkan kat shout out!



    Cepat, padat dan mutakhir !

    partner meghe said...
    pada hari 

    mitok maaf kesibukan tugas menghakis masa santai..so tak sempat nak mengomen...

    male khamis br ni..team hok sedak sekali ialah team hok buat comeback 2 kali..team tersebut ialah meghe/ainor..(mene sbb meghe panah doh..)

    hok puah hati lg dpt kalohke uding..hehe..kalu nok balas minggu ni la pulok ding deh...

    post mortem t/hari jumaat said...
    pada hari 

    weh uding..bo la baco sajo...tulih etek..kalu skat duk sengih sore2 depe komputer tu tok rok...

    deki tokleh dinner said...
    pada hari 

    semale ado org buat majlis dinner tp dia tak jemput ramai2, dia jemput jas ngan sophia je..terasa dianaktirikan pulak..hehhe

    BVLGARI said...
    pada hari 

    nak gi ghetek la...biarlah tak skali ngan lady dark pun....kita gi puak2 kita merujuk kpd creamflag only.penghargaan untuk Aboo kerana menghidupkan blog ini

    tuan rumah said...
    pada hari 

    Pembetulan Kenyataan.

    Sbnrnye Jas nge Sopia tapau mknn singgah rmh aku utk mkn jer. Tuan rumah tak buat majlis pon...

    Tp smpai jer rmh aku, terus amik remote astro tekan 104 nk tgk konsert AF... Peminat Saida kot

    pouchbag said...
    pada hari 

    jas kata minat kat nadia sbb muko ado meh nga sophia..

    Team Orange said...
    pada hari 

    Hok mano sero sedak minggu lepas tu kita hatuk nga tim oren buleh ko?
    aku kalu nga tim oren mesti main sedak

    SET BAD said...
    pada hari 

    LONI ADA TEAM BARU DAH HOK CHALLENGGE TEAM ORANGE...TEAM YANG DIBERI NAMA 'OVERWEIGHT' TEAM..HE..HE...

    spekulator said...
    pada hari 

    kpd sesiapa yg kempunan melihat aksi cemerlang tim oren minggu lepas diharap bersabar kerana tidak dpt meneruskan kegemilangan utk minggu ni.. minggu ni tim oren terpaksa meng'kalah'kan diri kerana injured... soghe saloh bahu... soghe lg sakit rusuk.

    sapo2 hok nok point free tu bulih la lawe tim oren... tp gak beringat laa... mene x soho, kaloh malu besar... xkan lawe OKU pun bulih kaloh.

    ben kenobi said...
    pada hari 

    serabut la set oren ni. kalu mene sokmo gak bual besar selalu.male kamis ni kita fight.

    Ustaz said...
    pada hari 

    male ni toksoh sapo2 pun toksoh ajok la team oern lawe...kalu nok lawe jugok katok kosong biar pok2 dio raso ..tok kiro la cedero ko sakit ko..biar pok dio kaloh

    Tim Oren said...
    pada hari 

    ambo royak doh tim oren cedera kaloh pun biasa laaa cedera

    Poklong banyok mistake! said...
    pada hari 

    awal bangun team oren!huhu..kata sakit MC...

    apa2 promosi utk stay di Sutera Inn rm139/room!Boleh ngejas lg dgn Udeeennn...

    Team Kacip...ready sokmo!

    Sila layari www.poklong.com utk keterangan lanjut!

    spekulator said...
    pada hari 

    huahahaha!!!
    kan aku dah oyak doh.... mene x soho... aloh malu besar.

    hakikatnya semale.... banyok jugok tim hok kelik dgn perasaan maluuuuu.....

    aku jugok hok kelik dgn perut kenyang... errkkkkkk ("o)

    should take part in paralympic said...
    pada hari 

    empppp......

    kat mana aku nak post ni????

    anyway aku nak wish CONGRATS utk mr. ai**r a.k.a mr. *e* k**o** kerana telah selamat mendpt kurniaan Bintang Ahli Kelantan pd pg ni oleh DYMM Sultan Ismail Petra di Istana Balai Besar.

    BRAVO BRO!!!

    p/s: sebarang majlis makan2 adalah dialu2kan utk meraikan kejayaan beliau... ~ sponsored by beliau sendiri

    kido said...
    pada hari 

    wah...ada org buleh pingat ke? tahniah jugok la!

    ambo dpt msg dr capt&org kuatnye perkhabaran buleh baju.. molek jugok br pade nk lwn gu smash kencang

    -smgt smula!-

    mr. ai**r said...
    pada hari 

    timo kasih kpd 'should take part in paralympic' dan 'kido' kerna wish kat ku..itu baru permulaan yang kecil ke arah benda yg lebih besar...(tanpa angan2 mimpi takkan jadi kenyataan-filem soal hati)..trima kassehhhh...

    pagi yg tenang said...
    pada hari 

    jas..acu tera masuk senarai ahli team utk perlawane minggu ni..harap2 team oren dpt dipecahke..sbb bose dgr kecek besar..hehe

    natsir said...
    pada hari 

    Molek jugok declare skuad yg bakal berentap untuk 'meh meh Thomas Cup II'. Nama skuad pon tak tahu lg ni. Ngejah poster sebutir!

    Team Oren kalu dok skali pon serupo skalo jugok!Nampaknye Mr ai**r peminat era fazira!

    Blogger Haram! said...
    pada hari 

    Huhuhu...kawe tgh ngejas poster sebutir utk tournament nih! Rileks2...

    Sedara Mr.Ai**r...teks utk demo sabor ehhh...! Ada kolaburasi baik utk demo! Tunggu...Sophia pun ada tulis skit...rasanya esok kot..! Takpe ehhh...?!

    Fenima said...
    pada hari 

    POSTER TU...utk tim SEBULU II, ambo masukkan unsur feminim skit...huhu! Tu pasal nama macam pempuan skit..huhu! Aza,Ain,Azz..huhu! OK apa...tunjukkan kejantan anda semua dihati pertandingan....

    Utk tim KacipII, ambo akan sumbang 2poin...insyaallahh! Huhuhu...

    Indie said...
    pada hari 

    Huhu...gambar indie kelmarin ditepek di page ini...macam ainor takpe special...kena letak suku kat luar! huhu...

    Macam indie band tu...vocalis utama hok baju kuning tuuu...! Pure retro punya orang!!

    scaling free said...
    pada hari 

    sudah ada unsur2 korupsi@ pakatan di kalangan peserta... majlis makan2 disulami dgn provokasi ....

    ada sorang lg tu siap bagi scaling gigi free pd pihak lawan...
    hehehe... sia2 jer tu psl iman member tu confirm takkan goyah.

    SMS Lady Dark said...
    pada hari 

    SMS dari Lady Dark utk Capt.

    Yuran menunggu 15mint;rm1.50
    Yuran meraba pipi :rm3.80
    Scaling 28btg gigi :2*rm2.80
    yuran tahan bau mulut: rebate (rm40)
    Yuran kasih sayang : rm2.50
    Total................:rm13.40/-

    Cash sahaja... atau boleh selesai dgn bayaran sehelai baju cream-flag!

    tak tahan bau mulut captain said...
    pada hari 

    ambo raso doh bau mulut captain memang busuk...lady dark dah confirm tu...kena belajarla gosok gigi banyak2..berus gigi kena bawak selalu macam handphone..kat mana2 pun kena gosok gigi..

    captain bagi je la baju kat lady dark tu satu..kesian dia..

    BINIIII said...
    pada hari 

    BUNYI KATO SIAP ADA SESSI PERKENALAN DENGAN STAF USM LAGI DENGAN CAPT OLEH LADY DARK...SEBARANG INFO DILAPORKAN DIRUMAH.

    Ex-Kacip said...
    pada hari 

    Mesti jumping smash makin tajam slps scaling sbb ringan nak lompat. Tp jgn smash kepala partner sdiri deh... Bab sesi perkenalan ni terlebih mesra pulak!

    Baru ni menang nge team Kacip, ni berasa nak tolong team Sebulu pulok supaya buleh merasa nikmat menang. Kebetulan capt berada pd prestasi terbaik 2 minggu berturut-turut

    said said said said...
    pada hari 

    aku nak main sedak biar sek sebulu peritttt agok2 sikit lagi kalu jas tak dok aku kena seeded denga sapo pulak eh....

    gomo gomo gomo said...
    pada hari 

    Main sedak biar naye deh!baru ngapuh... tapi ado gu hok sedak lagi. Apa2 hal back up siap2 dlm article terbaru di http://archemege.wordpress.com

    Ex-Kacip said...
    pada hari 

    Alhamdulillah niat nak 'merawat' Team Sebulu tercapai dgn berjaya mendapatkan mata kemenangan dan menidakkan mata seri.
    Nampak ke'goyahan' Team Kacip tanpa 'bekas pemain' pd kejuaraan yang lepas.Tanggungjawab yg berat tampak digalas dgn baik oleh pemain baru pd awalnya tetapi tidak sehingga ke penghujung perlawanan.
    Apapun diharap kek indulgance secret recipe(kejutan LadyDark) dapat mengubat kehampaan Team Kacip yang pulang tanpa gula,air tin,sekut panjang,cekelak.
    Diharap kenangan ini dpt dibawa bersama pemilik blog apabila berhijrah ke KL!
    Pujian kepada pihak penganjur dgn tahap anjuran world class.Hadiah mmg A tambahan dgn baju CreamFlag yg sungguh segak dan ayu(utk LadyDark)

    p/s:1st game shuttle cock guna 3 butir mmg sengit giler!

    team sebulu ii said...
    pada hari 

    percaturan strategi oleh cikgu kimi mendatangkan hasil apabila berjaya mendahului dengan 3-1..masa nak dpt poin ke 4 bg game cikgu kimi/ainor vs jas/uding..cikgu kimi sempat berbisik kalu menang ni terus menangla, kesian pulak kat regu terakhir..selepas buat sedikit come back utk memucatkan uding mata kemenange diberi juga kepada team lawan atas dasar kesian belas...

    pagi tadi minum milo o bubuh gula hok mene semale jadi air tu sedap pelek nahh..

    jas hampir menitiskan air mata sbb dpt surprise farewell cake...

    www.google.com said...
    pada hari 

    Tahniah kepada team sebulu sebab mene semale pok2 kawe sebenarnya nak main sunggoh tapi takut saing cikgu kimi sero ati kito layan jah bagi pelue ko pok2 sebulu kalu dok mene hok ni paka dok doh.....

    spekulator said...
    pada hari 

    stendet jah la kalu ore kaloh kecek lagu tu. aku hok meneni pun x kata gapo pun.

    anyway bon voyage to mr jas jefferson.goood luck!!("o)

    buleh gula said...
    pada hari 

    capt.azani, mu tak payoh kato gapo pun..pok2 kito mene doh..toksoh laye la ore kaloh tu..pok2 kaloh biasola lagu tu tokse ngaku kaloh..dio bui mace2 alase...

    air stoberi ilang said...
    pada hari 

    mace hok lady dark oyak br ni... " excuse is the last defense"

    ape2 pun kita dh jd juara.
    errr... otomatik ranking sek kita pun naik.

    LaDy Dark yg ori said...
    pada hari 

    just drop by nak ckp thanks kat sume ynag menjayakan surprise farewell party utk aboo aritu. especially buat pali yg membantu directly dlm plan tu :)

    suka dengar aboo tersentak... plan nak bagi die nangis, tapi tersentak pun ok la;)

    anyway, hope geng2 creamflag akan terus supply berita to aboo utk dimuatkan dlm page yang EVERYDAY jadi hit yg paling tinggi kat unpublishednotes. all the best to everyone...

    .... and owh ya, thanks for the shirt! cantik!

    spekulator said...
    pada hari 

    baju hok ado nama lady dark tu aboo paka doh wat main male tu..pahtu bukuh come2 buh semula dale supet..huhu

    photographer said...
    pada hari 

    Segak sungguh team cream flag bersama jersi barunye. Sayang si Aboo xdpt nak guna dlm friendly yg dgr cerita bakal diatur utk menguji keberkesanan jersi baru! Gambar memanjang tu pencahayaan tak sekata terutama gambar Udeen(kurang cahaya) & Kimie(lebih cahaya)

    LaDy Dark said...
    pada hari 

    ciss... patut la dah lain macam je baunya... aboo kata baju tu mmg gitu.... rupanya dah pakai... takpe, dok amik hok tu....amik hok nama JAS ;)

    Jong Golok said...
    pada hari 

    Kepada semua ahli

    Kita akan menganjurkan satu program horey horey ke pulau perhentian pada 15-17 May 2008
    harap dapat sokongan.

    Sila beri respon kepada ketua penerangan samada setuju atau tidak.

    Cost dijangka 100-300 per kepala tapi rasa2 nya 100 lebih2 jah

    Anonymous said...
    pada hari 

    horey horey ni bawok anok bini ko, gi pok2 jate sajo???

    tetap minum air said...
    pada hari 

    Walaupun pulang tanpa sebarang mata minggu lepas...
    Ambo minat bena gi pulau nih... satu undi untuk Pulau Perhentian!

    p/s: 15May'08 cuti nate gapo? birthday kawe lps doh!

    buleh 2 poin said...
    pada hari 

    nasib baik gi minum air lepas tu..kalau tak dah kena ngumpat dah..hehehe

    15 hb cuti buat sdiri...

    Spekulator said...
    pada hari 

    kalu doh program horey horey nama dio anok bini taruk kat rumah laa

    Cikgu pencen said...
    pada hari 

    Berapo ore doh hok konfom nok g Pulau ni. Nok buat aktiviti gapo sano. Kalu setakat nok tengok pemandange jah aku x berapo minat. Rancela aktiviti kaw2 sikit dok sano. Main kotok beracun ko, berebut kerusi ko, buat istana pasir ko, nyele paling lamo ko ataupun badminton pantai. Aku ingat nok bowo raket g. Buleh ko?

    ex-KACIP said...
    pada hari 

    JASNY MOHAMAD....In!!!
    daftar jugok nama kawe!!!!

    next wednesday,if program kawe selesai...kawe ke Kelantan join main dgn Creamflag...Boleh kaa???

    Penginapan...rumah Encik Ir.Pali KADA boleh ka...?!1 hari sajaa....

    ex-sebulu said...
    pada hari 

    ex-kacip nak join creamflag buleh tp keno royak dulu demo kategori mano..A ko B atau C sekali ngan kapten..

    spekulator hok ori said...
    pada hari 

    aku buke C... tapi D laa...

    oit! sape yg guna nickname aku tu?
    mentang2 la ranking aku dah naik... niat nak tumpang tuah aku ler tu.

    tanpa mata said...
    pada hari 

    Molek jugok mari main nge creamflag sambil jnguk kawan...
    Penginapan tu kire kawan-kawan kasi full tank getz + wira OK ler package 1 mlm
    Ambo minta MC mlm ni utk training atas sbb yg munasabah.. harap capt luluskan

    spekulator said...
    pada hari 

    kawe tau doh alasan demo xsey mari smlm... mesti demo takut kaloh pulok.. hehehe

    apapun game mlm smlm kurang ceria skt disebabkan ke'absent'an demo,bard,ym azhar & aboo.

    ermm.. moment of da nite... ramai yg kena pukul curi dr belakang diakibatkan oleh ketajaman smash partner sendiri (,")

    dato ja juga semakin matang skg ni... x mustahil beliau mampu mengatasi bro ben di suatu hari kelak... awas!!

    cik asim melakukan comeback dgn penuh bertenaga pd set terakhirnya dgn memenangi game tersebut.

    p/s: adakah ulasan ini mengandungi unsur2 AMPU?

    1 poin saja said...
    pada hari 

    sebenarnyo dato' ja letih do'oh doh..dio sparring nga ustaz sapa letih pelek sebelum ore lain sapa...

    captain duk ralik cabar ore, dio sdiri pun kaloh blako...biasa la D mesti kaloh sokmo...

    pedihhh wey keno semis ko azri..keno molek pulok tu..

    absent sebutir said...
    pada hari 

    Meme kawe takut kalah sbb beso menang sokmo buke mcm sek D haha.. Nati minggu dpn kawe oyak sbb absent tu. Time tu gerenti demo buleh terima dgn seadanya.
    Suka sungguh smash partner sendiri tp tidak setajam smash ibu jari sendiri yang menjadi trademark sampai kini.

    p/s: sila lawati archemege.wordpress.com utk article terbaru. Gambar possing dgn Y.B Dato' Pa

    spekulator said...
    pada hari 

    woi2.. sapo kato aku kaloh semo?
    aku kaloh 1 jah... tu pun sebab lawe dato ja.

    pehe2 la kalu lawe dato ja gak... aku pun ada niat nak projek jugok... hehehe

    ex-kacip2 said...
    pada hari 

    Apa ni captain??huhu..capt. msg ko ambo capt. 'King' sejak ambo tinggalkan skuad??

    Tp hakikatnya...Capt. dpt 1 poin je ke? Ish ish ishh...huhu!

    Lagu mana nih ???

    spekulator said...
    pada hari 

    jangan terpedaya ngan dakyah2 & anasir org yg dengkikan peningkatan mutu permainan kawe tu... hakikat yg sebenarnya kawe bulih mene belako game br ni... tp kawe sajo jah mengkalohkan diri semata2 utk menjaga hati dato ja.

    mata penuh said...
    pada hari 

    Ish.. main badm pon ada unsur2 politik jugak! Harap lobi yg dilakukan berhasil utk capt! Ambo rasa kita perlukan friendly match dlm masa terdekat utk menaikkan smgt juang creamflag

    undi stacy said...
    pada hari 

    yes2!!! need more friendly match!
    how about next week?

    jangan buat hari sabtu mlm ahad dah ler... (AF)

    «Oldest ‹Older   1 – 200 of 274   Newer› Newest»

    Archive

    Web Counters
    Login:Sophia
    web tracker
     

    © 2009 Fresh Template. Powered by Blogger.

    Fresh Template by NdyTeeN.