Wednesday, October 22, 2008

Blues Sis Sue Blues; Nak renovate rumah ni sket...

Update 27October; Blues Sis Sue Blues! Gua tukar tajuk ni plus tukar times punya font. Tajuk jadi Blues Sis Sue Blues...Huhuhu! Tu jer..

Maaf kiranya di celah² kedatangan kalian, rumah ini sedang diperbaiki oleh jurutera tak bertauliah...

Deadline sampai pagi ini sahaja.... perghhh!! Sekarang cuba klik 'Read More' di bawah (bagi yang baru masuk & landing terus dalam posting ini, kalian tidak akan nampak apa yang saya maksudkan, sila klik di -- di bawah perkataan 2nd class di atas).

Alhamdulillah.. akhirnya read more ini dapat dibuat dengan jayanya. Suatu kepuasan. Terutamanya dari orang yang tiada basic IT secara formal macam gua. Apatah lagi di'renovate' tak sampai setengah jam. Yang lamanya nak susun gadget. Brader... bleh panggil Inspector Gadget la kalo macam ni... huhu!

Posting ini hanyalah untuk melihat hasilnya & meluahkan perasaan je. Sukacitalah kiranya Pak Aboo *ngahahaha* membuangnya selepas ini. Lagi satu, pening gua.. banyak sangat la brader punya Javascript. Takut ada yang ter'miss'. Kalau ter'miss'... ya ampunnnnn... tapi masih ada back up...

Dah itu je... hidup mesti rawkkkk!! Oh, ada satu pesan lagi... kalau nak cuba untuk entry yang sudah lepas masukkan kod "fullpost" (in full) dan jangan lupa tutup ye...

Posted by ~suealeen~ at 11pm

Komentar :

ada 15 comments ke “Blues Sis Sue Blues; Nak renovate rumah ni sket...”
LaDy Dark said...
pada hari 

aik, tak tau plak jurutera boleh cat rumah, kekekek...

se rock aboo pon, sis lagi rock! thanks for the 'renovation'!

suealeen said...
pada hari 

lady dark:
jurutera kena multitasking... engineering is about common sense.. itu yang boss saya ajarlah...

welcome.. small matter!! jangan kepala batu sudah...


anyway, untuk Aboo.. sori le brader kalo masuk rumah lu.. terusik, terambik, terbuat apa² ke. kalo ada inform occayy!!!

suealeen said...
pada hari 

owh.. you guys better change the pword!! :winks:

Laxmana said...
pada hari 

Jangan! Jangan! Jangan change paswed tuh!

Sis Sue Aleen, tak nak kongsi ngan gua ke paswed si aboo nih? Jom le kite pedajal laman dier nih! Hahahaha!

To Aboo & Lady Dark :
Hahahaha! Jage lah korang! Kah Kah Kah!

Kujie said...
pada hari 

Blog yang entri panjang berjela memang sesuai buat < baca selanjutnya.....>

Kalau guna read more..entri akan jadi pendek, ada 2 cara utk seimbangkan sidebar

1. ubah setting show in main page -contoh 10 ke.
2. buat multi-column kat footer..jadi sidebar tepi kanan tu tak panjang sgt sampai ke bawah.

hahaha..ramai pula yg dtg jadi pahat...berbunyi!

Rabia said...
pada hari 

Aku cikgu BI, Math and moral la..

LaDy Dark said...
pada hari 

Sis Sue
bijak giler!!! dah jadi dah...! mantap ar...! thank you sis engineer :) !!!

engineering is all about common sense? no wonder la i takpaham, heheh!

Bro Laxmana
nak invade site kitorang?... uhuhhhhuuuu.... aboo, camane ni??? (hehehe, mengadu tuu!!!, haha!)

Sis Jie
pahat ramai2 takpe, kasi gegar... tapi jgn kasi roboh sudah ar... kekekkee...

Aboo said...
pada hari 

Sis Sue!

ha! ha! ha! ha! ha!

hu! hu! hu! hu! hu!

he! he! he! he! he!

hi! hi! hi! hi! hi!

ho! ho! ho! ho! ho!

KETAWA GUMBIRA ni...Special utk Sis Sue Aleen guaaa....yahooo!

Untuk Sis Sue,Sis layak utk dpt;

1-Sebarang apa2 berkenaan gigi...nak repair ke!Nak tampal ke!Nak cabut ke!Nak scaling ke!Nak rct ke!Nak bikin palsu ke! <-- Sis bleh setel semua itu dgn Dr.LadyDark!!! 1-family,FOC...Emel je bila2,syarat area KL lah..!!

2-Buku2 management utk PhD Sis nanti! Nota/Assg. takde,sbb gua tak penah gua buat sendiri...Gua tiru je!Soalan exam utk MBA ada la skit2...Huhu!

3-Lain2,sedang dalam pertimbangan!

Ops...password lagu tu la jugak sejak bertahun dulu!Takkan ditukar baru..Sis bleh simpan utk kenang2an!huhuhu...

SIS SUe...THANK YOU VERY MUCH!!!

Hahuhehiho...Jalan Terus!

Aboo said...
pada hari 

Lax aka Rajoo

Utk perdajal gua, lu bleh mtk password gua dgn Sis Sue...SILA2!Huhu...

Gua ambik epf lu,buat melabur skim cepat kaya!Huhu..

Bagi gua...This blog belong to her jugak!Huhu...


Sila2...Jalan Terus!

Aboo said...
pada hari 

Sis Jie!

Sis Sue bikin menggunakan EPCC punya skil.. So,pahat tidak digunakan dalam EPCC skrg...

Bagus tu cadangan tuuu...Dah dkt setahun dah nak bikin 'Read More' tuu..Kasi pendek!Nak kasi byk skit yg show2 tu...Huhu!

Ops..EPCC are Engineering,Procurement,Construction,Commisionng!!!

EPCC & Pahat...Jalan Terus!

Aboo said...
pada hari 

Rabia Sensei!

Tak kisah ler lu cikgu apa punnn..Jangan sampai kena tendang kat murid lu sudahhh!!!!

Ngajar betol2...Alang2 masuk kelab silat!Senang nak balas balik bila kena tendang dgn budakk!

Tendang...Jalan Terus!

suealeen said...
pada hari 

laxmana:
amboi hang.. nak pedajai rumah dia no... kira macam license to kill la ni ye...


kak jie:
la ni pahat pesen canggih punya.. men kopi pes je.. hukhukhuk...


rabia:
cikgu BI, m3 + moral pun cikgu jugakkkk


lady dark:
welkam.. common sense sebab ia melibatkan common stuffs around us... say kalo nak elak xcident kat jalan bersimpang-siur + kat tebing, kenalah letak guardrail.. itu contoh mudah la... kira macam menjaga kemaslahatan ummah jugaklah kiranya.. huhu!


aboo:
tawaran hang banyak sekali... padahal tak setimpal dengan kerja yang sedikit... tapi bab gigi tu macam rawks!! hehehe....

adakah anda masih gumbira dan ketawa sehingga ke hari ini?

tu dia.. gua menjawab macam ruang ini macam gua yang punya...


*kalau di indonesia gua ditaip gw.. huhu.. kena ingat asal-usul ooo*

PENDEKAR said...
pada hari 

biler nak bukak kedai nie? he he he

Letting the time pass me by said...
pada hari 

Bro Aboo

Tengah renovate ke? Tak perasan pulak.. Maybe Engineer memang bagus, sebab tu bila buat renovation pun orang tak tahu, ade kerja-kerja pembaikan sedang dilaksanakan...

Thanks for dropping by... Liverpool memang inform team sekarang... Very-very interesting development... Can this year become a Liverpool year, or will Manchester United make a usual late charge to sprint to the finished line? Or maybe Chealsea and Arsenal have a different opinion....

Aboo said...
pada hari 

Sis Sue!
Itu macam laaa...Huhuhu!

Pendekar!
kedai dah bukaaa...Cuti deepavali daaaa...!

Bro Hisham!
Liverpool Never Walk Alone..Huhu!

Liverpool Jalan Terus!!!!

Archive

Web Counters
Login:Sophia
web tracker
 

© 2009 Fresh Template. Powered by Blogger.

Fresh Template by NdyTeeN.