Tuesday, July 1, 2008

SALUTE TO KATATAKNAK; Kisah Saiful...Kaki 'lee-wat '!

Tepat jam 7.45 minit pagi, Cikgu Najib memasuki kelasnya untuk mengajar. Sebelum memulakan kelas, Cikgu Najib memekik-mekik nama setiap orang dari nama para pelajarnya untuk diambilnya perihal kedatangan mereka. Panggilan nama-nama yang dipekik disahut "Ya...Cikgu!", "Ada...Cikgu", "Datang...Cikgu".

Tiba giliran nama seorang pelajar, Cikgu Najib memekik "Saiful bin Mat Dom...?!". Tiada yang menyahut...Dipekiknya lagi "Saiful bin Mat Dom...?!". "Belum sampai cikgu...!". Kedengaran suara halus penolong ketua kelas, Siti Rosmah Haji Mansor namanya. "Ish...dah pukul berapa ni?Kenapa Saiful bin Mat Dom tak sampai-sampai lagi??" Keluh Cikgu Najib. "Takpe lah, kita mulakan kelas dulu yerr..." Kata CIkgu Najib kepada para pelajarnya.

Sedang asyik Cikgu Najib mengajar dengan penuh dedikasi, tetiba bunyi ketukan pintu kelas..."Saiful bin Mat Dom dah sampai, Cikgu..." Pekik Siti Rosmah Haji Mansor menjalankan tugasnya Penolong Ketua Kelas. So...sesi soal jawab antara mereka...


Cikgu Najib : Hahh..kamu Saiful bin Mat Dom, apasal lambat...???


Saiful bin Mat Dom : Maaf Cikgu...saya tak lambat, saya lee-wat skit, Cikgu...

Cikgu Najib : Ahh...sama la tuuu! Lambat dengan lee-wat....Kamu tengok skrg jam berapa??


Saiful bin Mat Dom : Jam 8.30, Cikgu...Maaf cikgu, saya lee-wat...saya bersebab cikgu, bukan sebab tengok bola Cikgu...Memang sebab yang kukuh dan sahih...sebab-sebab saya releven dengan ke-lee-wat-an saya, Cikgu...

Cikgu Najib : Hahh..Apa alasan kamu?Semalam pun kamu lee-wat...Hari ini lee-wat lagi...


Saiful bin Mat Dom : Ni semua gara-gara bapak saya la yang lee-wat pagi tadi...Itu pasal saya pun terlee-wat sama...Bukan tu saja, mak saya pun terlee-wat tadi pagi, Cikgu...

Cikgu Najib : Jadi...Kamu nak menyalahkan bapak kamu punca kamu lee-wat??

Saiful bin Mat Dom : Bukan macam tu Cikgu...Rumah tangga keluarga saya memang jenis pelee-wat belaka Cikgu...Terutama bapak saya tu Cikgu...Bila nak ke mana-mana selalu saja lee-wat! Mak saya pun selalu bising dengan pe'el bapak saya yang suka lee-wat tu, Cikgu...

Cikgu Najib : Dahtu...kamu pun nak ikut perangai buruk bapak kamu?Suka lee-wat??

Saiful bin Mat Dom : Ehhh..takde la camtu Cikguuu...tak suka lee-wat - lee-wat ni, Cikgu...saya bukan selalu pun lee-wat, kalau saya lee-wat punnn, mesti bersebab, Cikgu...Lagipun saya tak suka lee-wat Cikgu, mengganggu kawan-kawan semua...


Tiba-tiba Siti Rosmah Haji Mansor pun mencelah..."Memang pun selalu Saiful bin Mat Dom lee-wat, Cikgu...Pernah sekali, Saiful bin Mat Dom lee-wat, tapi...dia warning saya supaya tak report kat Cikgu...".Siti Rosmah Haji Mansor menambah lagi kenyataannya "Memang Saiful bin Mat Dom kaki lee-wat, Cikguu...saje je saya buat-buat tak reti je selama ni, tapi hari ini saya tak tahan tengok perangainya yang suka lee-wat tu Cikgu, menyampah saya, Cikgu..."

Tiba-tiba Saiful bin Mat Dom menjerit menafikan tuduhan Siti Rosmah Haji Mansor "Oi...perempuan, aku pun tahu banyak rahsia engkau lah...Aku ter-lee-wat ni bersebab tahu takkk??Alaa...kau pun apa kurangnya, hari tu kau pun lee-wat gak, sekali dengan Yati dan Buyong...Ingat aku taktau ke?" Maka terdiamlah Siti Rosmah Haji Mansor dan Cikgu Najib pun cuba menghalang pergeselan itu...

Cikgu Najib : OK..Sudah!Sudah! Saiful bin Mat Dom...saya beri amaran terakhir kepada kamu, jangan sesekali lee-wat lagi..OK! Lain kali kalau kamu lee-wat lagi...Cikgu denda kamu...Paham?!


Saiful bin Mat Dom : Baik Cikgu...saya janji saya takkan lee-wat lagi bila ke sekolah...


Cikgu Najib : Bukan kat sekolah saja...kat mana-mana pun, tak baik kita lee-wat tahu...?!

Saiful bin Mat Dom : Ok..Ok..Cikgu saya paham! Saya janji akan ubah perangai buruk saya tu, Cikgu...

Maka berjalan masuk lah Saiful bin Mat Dom sambil memberikan 'peace' kepada Siti Rosmah Haji Mansor.
___________________________________________________________________

Tiada apa yang special pun pasal post ni...Saje dah semua blog duk tulis benda yang sama je! Duk ulas benda yang sama...kadang-kadang duk copy paste orang lain je...Bosan gua! No-Originality semestinya No-Virgin! Kalau korang nak sangat baca pasal Saiful Bukhari tuduh Anwar Ibrahim liwat dia tu...(Click Here)

So
, aku nak tulis la juga...Sambil nak tribute-kan tulisan aku kepada Che-gu (KATATAKNAK). Selalu sangat baca tulisan kat KATATAKNAK, tu pasal terikut-ikut juga...Apa salahnya!


Psst...Che-gu(KATATAKNAK)!!! kalau Che-gu baca tulisan ni, Che-gu harus, wajar dan wajib bagi Unpublished Notes satu link...(blink2!)

Click pada banner untuk ke http://katataknak.blogspot.com <--my idol nih!!!!

Aboo


Komentar :

ada 19 comments ke “SALUTE TO KATATAKNAK; Kisah Saiful...Kaki 'lee-wat '!”
Anonymous said...
pada hari 

Siti Rosmah hj mansor?

MACAM KENAI LAAAAAAAA

LaDy Dark said...
pada hari 

hahahaha... good one...! tertanya- taya gak ape releven nye cite ni..tp rupanya takde... bagus la, sama dengan issue ni, takde releven gak and too lame the second time around!

p/s: che gu... link jangan lupa!

zuar said...
pada hari 

hahhaha..dok sia2 aku bg mkn kt mu semase mu keje ngan ROTTW dl.. ni artikel paling seronok dibace.. tahniah tahniah!! lain kali dieorg repot la mende lain..cam skodeng ke, rabe org bute ke, curi duit mesjd ke..ni leewat..bende same.. bodo takde tektik lain..nak jd jahat biar jahat cam yahudi terus..

p/s: aku x sokong sesape cume meluat ngan ape yg dieorg kate

zuar said...
pada hari 
This comment has been removed by a blog administrator.
kudsia said...
pada hari 

Hahaha... sepol b mat dom...dah dekat dgn sodom

Jalil mat dom (tv1) saya rasa ini cerita tiada kena mengena dengan awak...harap2 la

Jalil mat dom jambul lawa wooo...misai cantik wooooo

Kata Tak Nak said...
pada hari 

Terima kasih atas tribute itu dan saya akan jalankan kewajiban saya. Anyway, ini lah yang dikatakan satu cerita tak relevan yang paling relevan.

Aboo said...
pada hari 

Huhu...liwat, lee-wat, liwat, lee-wat..tak jauh tu!

Lady Dark!
Mmg takde relevan apanya cite ni..saje nak ikut2 blogsphere je! dah ceritanya, liwat... liwat... liwat... Gua bosannnn!!!!

Zuar!Nasi bungkus yg mu bungkus kat cafe HUKL pun kita share dokk...huhu! Jadi penulis gaji rm800 adoss! Bisa memberontak jiwa.. Betol la kata mu, takdok cite lain, baik tuduh orang 'curi selipar abibas di masjid! Aiyaaa...gua bosannn! KAcau bilau negara gua oleh puak2 ini...Apa ni?Bini politician pun terlibat sama...Lu sapa mahhhh??? huhu...Thanks utk respon pantas mu, Zuar!

Kudsia! Haa...Jalil Mat Dom dengan Saiful bin Mat Dom mmg tiada kaitan antara satu sama lain! Side burn tajam jalil mat dom tu lagi mahal woooooooooooooooooooo...huhu

Che gu (KATATAKNAK)
THANKS A LOT for the link! I appreciate it...Mmg hari2 pun klik kat KATATAKNAK cuma mahal nak mengomen je!huhu...

Thanks lagi sekali utk inspisari,Che Gu...huhu!

Mr.Akagi...Rasanya tajuk Liwat vs Turkey, perlu dikaji semula...bkn apa! Ini semua dlm siasatannn..huhu! Tgk ler camne...

NUNO GOMES said...
pada hari 

lain kali dieorg repot la mende lain..cam skodeng ke, rabe org bute ke, curi duit mesjd ke..ni leewat..bende same.. bodo takde tektik lain..nak jd jahat biar jahat cam yahudi terus..
Inilah yang aku dok terpikir sendirian,inagtkan aku sorang je pikir macm tu rupenye ada sahabat....
Bayak lagi bende lain kalau nak buat citer,mcm opismate aku jugak ada cakap cthnya rogol kambing ke,curi ayam cgu najib ke...he he.

aku pon kompius jugak......

archemege said...
pada hari 

demn 'anus' lover!

Mustarjo said...
pada hari 

Apa yang aku baca, apa yang kau tulis?eh..eh..Ajis2!Betul lah kau ini buta huruf...buta kayu..." - Pendekat Mustar

spekulator said...
pada hari 

kopi n pes...
sukma 98 berulang kembali. agak2 korunk berapa pingat emas yg dpt nanti? 5 + 4?

ben said...
pada hari 

pening nak pikir politik malaysia hari ni..so aku malas nak pikir apa2 pun...

fikir survival hidup utk aku n my family lg byk manfaatnya...

ciao

Aboo said...
pada hari 

Nuno Gomes...
Agaknya kalau bikin kes raba2 kena batang hidung Datuk JJ kita pulok,kalu buat kes curi duit masjid kena pulok muka Datuk kita kat kemaman,Terengganu....kalu kes skodeng, kena pulok boss kat putjaya...

Liwat...baru sinonim skit!Rogol kambing???5tahun dulu ada kes berlaku kat kampung Poklong....Sila rujuk Poklong dari kampung Panji...!huhu...

Aboo said...
pada hari 

Archemege...
Aku bukanlah pencinta 'main belakang'...main depan pun dok penah lagi...Betapa sucinya diri ini!Tp..bila nak kawin nanti nak jugok booking VOC31 dgn Abe Deennn kita....huhuhu!

Mustarjo...
Lihat dgn mata,baca dgn hati...nilai pakai otak! Gua pun suka Pendekar Bujang Lapok! "Alif mimm..nun tendang wau...SARKES!" Thanks sbb masuk blog aku walaupun sapa pun ko!

Aboo said...
pada hari 

Spekulator...
5+4..9! Thanks sudi gok baca dan komen. Komitmen kerja tetap diutamakan,maklumlah dah 'Manager' skrang...Tahniah lah! Booo tali reket putus,beli reket lain terus,try pro ace ABS1000...sesuai utk 'plesing' depan net!

Bro Ben...
Sgt setuju dgn Bro pasal survival hidup sendiri. Org punya 'makan'...Orang punya pasal..kita punya makan...kita punya pasal! Via blogging...dptlah sedikit nak luah 'rasa' dah pendapat...dari duk protes!Nakgi KL skrg...Savvy dah RM80-minyak...Baik duk protes dpn laptop!huhu..

Ops..lagi satu!Che'Gueverra (Cikgu-KATATAKNAK) add link ambo brooo!Marhen punnn...huhu!

Anonymous said...
pada hari 

nice !!!
haha

-realmuzam-

Aboo said...
pada hari 

Menn..
Aku tau mmg 'nice' punn..huhuhu!Tp..takbleh la selalu tulis mcm nih,sbb Che-Gu (KataTakNak) dah bikin style nih!Huhuhu..

LaDy Dark said...
pada hari 

owhh... no comment!!!! cikgu najib tu macam nama big boss i... nanti kena kopek pangkat and potong gaji and kena antar gi Lubnan... takkknaaakkkk!!!!!

jalil mat dom said...
pada hari 

to kudsia...

kalau nak petua, selalulah tgk tv1

ha ha ha ha

Archive

Web Counters
Login:Sophia
web tracker
 

© 2009 Fresh Template. Powered by Blogger.

Fresh Template by NdyTeeN.