Thursday, April 24, 2008

Selamat Tinggal Kelantan...Cuma untuk Sekarang !


Isk...isk... punch card yang terakhir! Kol 5pm gerak ke KL bersama Long, Ainor, Key-man & Lady Dark...

Isk...Isk...Good Bye, Kelantan!
KL...aku cabar engkauuuu !

Sebarang update...dari KL la pulakkk ! huhuhu...

Komentar :

ada 18 comments ke “Selamat Tinggal Kelantan...Cuma untuk Sekarang !”
Anonymous said...
pada hari 

woii..kate nok kol aku.. :-
zuar

RemaungNegung said...
pada hari 

Good! Stampede akan aktif kembali di KL ...

Anonymous said...
pada hari 

pindah ka bro?

-realmuzam-

archemege said...
pada hari 

Tahniah!teruskan perjuangan membuka lembaran kehidupan yg baru. Sng sikit nak habiskan master mu tu. Kalu buleh biar sempat terima scrol dr vice canselor sekarang.Kalu mu extend takut tak sempat plak!

Dah ada maxis broadband tu teruskan aktif utk tingkatkan hits point 'archemege.wordpress.com'

ex staff SIME Bank Segambut Branch said...
pada hari 

salam perpaduan...
KL bukannya jauh cuma 45 min je...jangan lah sedih sgat.Lagipun geng2 Creamflag ada yang sebulan sekali gi KL,siap ada dapur spare lagi kat sana( BINI La Tu )...
Apapun email pun boleh gak bro...
alamat gua 'hasim_unity'
Chow..roger n Out

SHAFINA said...
pada hari 

ASSALAMUALAIKUM WBT........
HMMMMMM,PINDAH KL???BAGUS JUGA BOLEH KEMBANGKAN OTAK,TENGOK DUNIA ALAM YANG LUAS NI SIKIT TAKLAH JADI MACAM KATAK DUK BAWAH TEMPURUNG TU!

ABOOO YG PAKAI TOPI TU?MACAM BUDAK!

FINA
SELENDANG KUNING

LaDy Dark said...
pada hari 

kak fina ni asal comment je pedas ek... we're getting used to it and actually kindda looking forward to it pun... ;)

tapi as always, i ada fakta from you yang nak dibetulkan sikit. duk kat kelantan pun is an eye opener. bleh tengok macam mana negeri yang terpaksa survive sendiri diperintah. tengok life orang yang susah... tengok how close the community are with each other... kalau kat kl dpt tengok benda lain plak... dapat tengok org melayu rambut blonde... dapat tengok orang maki hamun orang lain sbb jam... dpt tengok budak 6 tahun ber SMS... it depends on which side of the world you wanna see...

whatever it is i wish my partner in crime and (in the future) in bed all the best. jaga pemakanan dan pergaulan. keja elok2. work ethics kena jaga. always be honest, trustworthy and dependable. masters tu biar habis cepat2. nanti 'plan2' lain tertangguh;)

agi idup agi ngelaban!

LaDy Dark said...
pada hari 

owh, one more thing...

maxis broadband dah ada... online memanjang... article baru???

Anonymous said...
pada hari 

A b o 0...
Kekok nak sebut nama tu cz xbiasa.Apa2pun selamat maju jaya dalam bidang yg bakal & akan diceburi nanti.Sekali kaki melangkah terus melangkah dan terus melangkah selagi ada daya upaya...TAPI jangan lupa pulang kalau kaki dah terasa "lenguh"...
Salam sayang dari kami semua..kakakabangadik

LaDy Dark said...
pada hari 

finally kak long sampai sini... WELCOME!!!

terharu baca comment kaklong... aboo pon tapi die kan kena control macho so tak leh nak cair, hehe!

nway... looking forward to more comments dari kak long& family!

ben said...
pada hari 

aboo mempunyai semangat juang yang tinggi...so tak perlu risau dengan dia..dia ada resepi kejayaan cuma sekarang tgh cari yg mana the best way...

Aboo said...
pada hari 

huhu..Thanks semua!Skrg aku di Marang,Terengganu..jengok mak skit!mtk restu..huhu

Ada broadband tp lembab yg amat tak guna juga, loading pun yang amat lambat daaa...huhu!So...baik pakai streamyx, jgn tertipu dgn broadband2 taik ni semua...kata laju gila tu semua...BOHONG!dah le kena kontrak 16bulan...nak terminate takboleh dah..huhu!

Zuar...
bila aku btol2 stay kl...aku bgtau la mu. Kalu takdok pitis ke...aku boleh cari mu...huhu!Ok ?

Stan...email me when you around in KL...if you looking for lead guitarist...you got me bro!Mark...tak bagus!huhu...

Mr.Muzam..
Ari tu lu talipon cari resort kat kb?haaiii..tak ajak aku holiday skali kaa...?aku takde keje skrg...So free kemana shj!huhu..I'll stay in KL shortly..


Mr.Achemege aka Pali...
Wah2...duk update blog sendiri je nampak! Dah jarang kasi komen kat blog aku dah. Apa pun blog sendiri mmg patut didulukan...Apa2 aja!Gua tak kisah...Niat ke KL tu mmg nak grad dgn Jane Abdullah pun...takut Si Dollah tu resign,tak dan dahhh...May2009...Sempat kot!Doakanlahh aku sambil2 doakan Si Isteri tu...pakej!

Miss Fina...KL is not my 1st choice to stay!More prefer to stay at Kb,but my recent in there were not grow me up!Hopefully...I can improve myself..develop my skills at KL. KB-KL dipisahkan dgn environment kelam kabut, kabus ribut yg menggila. Kos hidup?sendiri paham la..CUMA di sana ada peluang bagi sesapa yg nak grad peluang itu. Itu yang aku cari...bak kata sajak tu... "AKU CARI BUKAN HARTA BERJUTA,BUKAN TEMAN UNTUK BERFOYA-FOYA...." So...give me your support my damn old mad lady!!

Lady Dark...Smart tag dah tinggal kurang rm10..huhu!Kena topup tu..huhu!Apa2..Thanks for the support!

Anonymous (Kaklong)...bersungguh2 bertanyakan cara nak post komen..huhu!Akhir berjaya..Congrats Sis...! Where ever i go..family first!Jangan risau...

Cik Asyim.. keje kat KL dulu eh?huhu...Terkilan juga tak dpt jumpa demo masa lalu kat pasir tumboh ari tu..huhu!Si Keyman laju sgt..huhu!Apa2..ambo ingat jasa2 demo...ada apa2 idea email ambo etikus@gmail.com jgn segan2...demo pun bukan jenis kaki segan!huhu...next article ada relate juga dgn demo kesayangan hamba nih..pasal "kawan2.." huhu!

Bro Ben...argh!Apa lg nak dikata???Thank you so much! Lagu mana nak balas jasa2 bro ke ambo ni...huhu!Tu pasal dlm tribute utk demo, ambo tulis...kalaulah Bro adalah Abang kami yang sebenar-benarnya...huhu!Kami impikannya...Percayalah!!!

Anonymous said...
pada hari 

Hijrah ke arah kebaikan.....
berusahalah kawan....mesti dijanjikan kejayaan.

Nina-Makan tapi diet

archemege said...
pada hari 

Bukan stakat blog mu jer malah sdn bhd punye blog pon aku jarang buka. Hari ni baru buleh buka! (komen terus)

Minta maaf ler... ambo dua tiga menjak ni bz sikit. Musim xde beras ni jd sasaran jer la. Ni tgh prepare nk menghadap chairman esok. Bz kununnnnn

Dlm masa terdekat aku akan update gmbr lawatan Dato' Pa ke Kelantan (yg tak masuk TV/Suratkhabar) dlm blog aku!Jgn tak tau ada member yg telepon dek kerana masuk berita beberapa saat tu!

p/s: Kak Yah & Abg Li sehat2 belaka

Hamizi said...
pada hari 

hi bro... thanks for visiting my blog... good luck with your study...

Aboo said...
pada hari 

Huhu...Thanks semua!
Taktau nak cakap apa..tp thanks la...tu je!

Nbasudi said...
pada hari 

Oooooooo mentang mentanglah dah grad...balik gitu je....x mai jenguk dah abg D, Abg Joe & Kak Zie...ari tu masa Tengku datang, we all tanya gak, mana Sofia...Tengku kata dah blah....Oklah apa-apapun Good Luck...

LaDy Dark said...
pada hari 

abg D...!
sorry sangat2... bukan tak nak jengok, tapi sangat amatlah busy... ye ar, lepas exam ada dinner, lepas dinner kena rush gi KL utk daftar diri... nasib baik sempat jumpe Tn Haji& wife kat grad night tu... nway, kalau umur panjang, insyaallah dtg USM utk jengok abg D, kak zie and abg joe yg diingati selalu!

Archive

Web Counters
Login:Sophia
web tracker
 

© 2009 Fresh Template. Powered by Blogger.

Fresh Template by NdyTeeN.