Wednesday, April 23, 2008

Bro Ainor Izimi Datuk Mahmood...Sekadar Tribute Untuk Dirinya..!

Bro Ainor Izimi Datuk Mahmood...

Maaf kerana 3hari memerap gambar Bro di column tepi..! Bukan apa...tanda sayang tuuu...! Lady Dark dah tulis panjang lebar pasal Bro..tp Isssshhh...segan pula nak di-post-kan takut dituduh mengampu!Huhuhu...

So
..apa yg patut diceritakan tentang Bro Ainor? Bapa dan Suami mithali...?! Class A skuad Badminton Creamflag..? memiliki berbuah kereta mewah..? Mengendalikan sebuah syarikat yg berjaya...? Kalau diulas semua itu...sejujurnya terang-terang Bro telah diampu oleh kami! Yakinlah bahawa..anda bakal diampu kuat oleh persekitaran...kita tunggu perkembangannya! Samada negatif atau positif...

Hmm..kalaulah Bro adalah brother kami yang sebenarnya...Indah sungguh permandangan alam!
Tahniah atas anugerah yang dikurniakan...


Aboo & Lady Dark

Komentar :

ada 24 comments ke “Bro Ainor Izimi Datuk Mahmood...Sekadar Tribute Untuk Dirinya..!”
Honda Civic said...
pada hari 

Salam Perpaduan
First of all...very 10x congrats to bro..
Maybe next year kouta sahabat untuk geng2 kita tak berkurang coz sibuk ngan program istana.he..he.
Kena Spare juga time untuk creamflag kalu next year main utk puak2 KDYMM.
Apapun kiter masih pegang pingat yang sama setiap tahun iaitu SYMP.
tapi kalu orang lain pingat dok belakang nama cth :Ainor Izmin Bin Mahmood, AK ... TP kalu SYMP jadinya 'Saya Yang Menurut Perintah," barulah nama kiter.
Chow dulu...lain kali ada meeting kat hayaki jgn segan2 jemput kiter

ha za min fadli rabbi said...
pada hari 

terima kasih semua, saya amat menghargai kalian semua..semoga dengan doa daripada semua dapatlah saya pergi lebih jauh..

archemege said...
pada hari 

Assalamualaikum Bro Ainor,
Tahniah di atas kejayaan ini, semoga kejayaan yang lebih besar bakal ditempa pada masa hadapan. Segak sungguh berbaju melayu,bersampin dan songkok! Latar belakang kuning,pakaian hitam,pingat biru... perghh kombinasi warna yang mantap tu!

Perjuangan masih belum selesai.Jgn lupa 'Meh-meh Thomas Cup II' mlm ni!

p/s:sila berpakaian sukan, play smart

LaDy Dark said...
pada hari 

bro ainor...

congrats on the pingat... tumpang gembira :)

memang nak puji bnyk2 kat article tuu.... tapi mcm aboo kata, kang mcm mengampu plak...

so on a more personal note... i wish you all the best. hope you will go far in life... untuk sape2 yang tak kenal bro ni, if there was one word to describe him, it would be GENTLEMAN...! mmg tinggi pekerti...down to earth... senang nak approach... maybe hasil training kat MAHAD kot ;)

anyway congrats again... hope to hear news on more pingats soon!!

p/s: dr zaza tanya, bila nak review scaling hari tu?? :)

Aboo said...
pada hari 

Bro Ainor Izimi...
Thnkas kerana bg nasihat semasa sepanjang pemanduan KB-KL...nasihat2 Bro sgt dihargai...huhu!Maklumlah masih cari2 arah hidup...27thn?muda lg...standard!

Harapnya...dimakbulkan 2 impian bro...tu! (rahsia ke?)huhuuhu...apapun ada jalan utk itu...mana tau lg 10thn ambo jadi CEO Bro...huhu!Kilang-mengilang-Manufacturing mmg line ambo..lgpun ambo mmg nak cari seberapa byk experience kot line ni skrang...huhu! Bro prepare la apa yg patut...huhu

Apa2...thanks lg sekali utk demo plus tahniah untuk anugerah Ahli Kelantan tu...Ok lg dr Cik Asyim SYMP.huhu! Mungkin 8-10thn lg...Cik asyim naik pangkat...dia boleh SYM (Saya yg memerintah) pulok...kita pakat2 doa laa...

Last...mtk tgk saing ambo hok keje diKADA tuu...hhuuhu! Apa2 story creamflag...update je la..nok kasi seprais...Bro email je laa...huhu!Beres ajee...Sbb Bro mmg sebahagian dr blog ni pun...huhu!jgn segan2...

Thanks Bro...

test drive savvy sampai KL said...
pada hari 

aboo,

bawak keta savvy ke kl memang best cornering selamba macam f1 je..yg best sekali masa nak test reserve minyak savvy cukup untuk berapa kilometer..gabra takut mampus tengah jalan..

pasal kilang mengilang ni bagusla aboo cari experience lagi byk and bila dah sedia kita bukak kilang khas untuk aboo jadi CEO nya..huhu..

member demo kat KADA tu jange runsing la kawe akan update sokmo pasal persembahan dia malam khamis..kalau kalah semua mesti balik terus takut kena...

anyway goodluck hidup di KL, jaga sembahyang, ingat Allah..kalau kita ingat Allah selalu, Allah akan hantar malaikat untuk jaga kita sepanjang masa...

penjual savvy said...
pada hari 

segak weh pakai baju melayu bersampin hitam... congrats bro

LaDy Dark said...
pada hari 

bro bawak keta mmg mcm F1 driver... keta yg selama ni dimanja2kan aboo...jarang lebih 100kmph.. mcm culture shock kena drive pada kemampuan optimum nye. tapi pape pun, driving yang safe la... kena puji gak! bro key- mann ngan brother long pun mantap gak... rasanya set2 creamflag bleh venture dlm sukan lumba keta la pasni!

anyway thanks to the three cream flaggers yang sama2 balik kl aritu... kalau tak,ntah bila i ngan aboo akan sampai KL. hehe. you guys were great company! and bro ainor punye kata2 nasihat mmg best. rasanya bro pun patut tulis buku. tak pun biar aboo tulis, tapi isinya dari bro.

-yang dah tak keluar malam dah-

KL jem teruk said...
pada hari 

tak tahu pulak aboo tak pernah bawa kereta dia lebih dr 100km/j..ingatkan dah biasa buat sbb tu selamba je tekan pedal sampai habis...tp kalau tak test macamana nak tahu power kereta tu, betul tak lady dark? bawa kereta ni kita kena confident ngan diri kita pastu selalu ingat allah dan jangan lalai barula allah bg perjalanan kita selamat...

lady dark bagusla dah tak keluar malam, malam-malam ni banyak benda2 yang tak elok berlaku kat luar sana..duk rumah lagi safe...

LaDy Dark said...
pada hari 

tu ar... terkejut juga dgn kemampuan keta tu... agak2 adakah aboo akan start melatih keta tu jalan >100kmph sbg langkah melengkapkan diri duk kat KL? hehe...

tak kuar malam bosan juga... tapi atleast lebih skit time nak study since dah nak dekat exam ni...

Aboo said...
pada hari 

Apa ni Lady cuba mempolitikkan soal kelajuan kereta pulak...huhu!Ok je...lasak skit kereta tu.

Sekurang2nya...orientasi yg bagus utk Da-Bo-Bo kombinasi 4-4-2 utk stay diKL..huhuhu! Tu la teman baik ambo, savvy tu la bawak ambo ke sana ke mari...dlm sesat di Bandar Kinrara pun Si Savvy tu la kasi cool jiwa dan raga ini.

Tu dpt reward Smart tags oleh Mummy & Daddy tu..huhu!Tp utk join Murray's family agak kecil la..huhuhu

Thanks utk Capt. sbb ngejas set bearing dgn roadtax. utk ambo..huhu!Thanks Capt. Cheque tu nak clear kasi tau dulu...kena transfer duit dulu!Ops..if dpt Best Seller lg tahun ni..kasi tu..Ada tribute juga utk demo!MESTI...

Soal Bro Ain..(comel namanya...) bawak kete Ok je..huhu!Bro Ain..jgn risau apa2 la...Ok je! kereta tu tip top lg...highway timur-barat semalam pun laju juga..huhuhu!

Ni special utk Cik Asyim partner kalah ambo...if demo dpt kenaikan pangkat dan layak menerima SYM (Saya yg memerintah) kasi tau la...mesti tribute utk demo!WAJIB...

So..utk Bro Ain lg skali,sementara kawe tunggu kerja best2...sukacita kawe nak maklum 1-2minggu ni kawe akan buat consultant SPC (Statistic/Process/Control) utk staff2 kilang diTerengganu. Bayarannya agak lumayan...huhu! Bagitau sbb utk menyemarakkan lagi semangat Bro utk laksanakan 1 dari 2 impian Bro...dan lagi untuk menyatakan ke-qualify-an ambo dlm bidang manufacturing ini..huhu! Sah...jawatan CEO dlm tgn ambo if Bro set nak bikin kilang..huhu!

OK..Thanks dan Tahniah Bro Ain...

Anonymous said...
pada hari 

ainor izimi??????muda lagi rupa paras dah dpt pingat??beli ke yerkk?haha..

Tak mengenali dirimu,ttp tahniah diatas anugerah itu.

Suami mithali..?!Alhamdullilaahhhhhhhhhh

Nina-Saya juga yang menurut perintah!!!!!!!

cream flag member said...
pada hari 

to nina

terima kasih di atas ucapan tahniah...tuanku al-sultan kelantan bagi bintang tu atas sumbangan ke arah pembangunan negeri kelantan...bukan beli tu..real..

Aboo said...
pada hari 

Hoi Nina...Ciss kurang asam menuduh my Bro beli utk pingat kebesaran itu..A.K tu (Ahli Kelantan) bkn calang2 utk dapat tuuu...

Maklumat tambahan Bro Ainor aka Bro Ain...

-Ahli Majlis amende ntah Lojing2 tu...yg Si Sazmi Miah duk gegey dulu tuuu...
-Pemandu kereta Savvy (ini kategori continental...) yg cekap tp kurang cermat!huhu...
-Porch bag yg kurang besar berbanding Bard,Asim dan Meghe...
-Bakal membuka syarikat Quality Management Consultancy dgn ambo! Cik Nina dan Cik Fina...kalau nak mengkualitikan pejabat anda berhubung dgn kami...special rate utk anda...

sekian

Super Agent Benz, Chevy, Suzuki said...
pada hari 

Bro semoga terus sihat n suksess kalu ado rezeki lebih buleh beli keto baru dan blanjo aku minum kat kedai bucu

Mede said...
pada hari 

Tahniah Bro... Patut la senyap... dpt pingat... nati kito celebrate...

Anonymous said...
pada hari 

[B]NZBsRus.com[/B]
Skip Slow Downloads Using NZB Files You Can Quickly Search HD Movies, PC Games, Music, Applications & Download Them at Flying Rates

[URL=http://www.nzbsrus.com][B]Usenet Search[/B][/URL]

kasy said...
pada hari 

Askum semua..ni komen dr kawe..x de unsur mengampu sebb saya x berkepentingan..kawe saje surf cari nama dia..terkejut tgk Bro ni dpt pingat..mmg selayknya dah...Ainor kawan seMaahad & sekelas...sedari dulu kawe taajub ngan Bro ni...mmg brilliant dr dulu...kawe yakin Bro ni akan melangkah lbh jauh, insyaAllah...1 lg rasanya kat Maahad dulu, semua kawan setingkatan 8@10 kelas masa tu adalah kawan Bro Ainor ni...tahniah Ainor moga Allah terus merestui Demo...ke mamacana Mede.....p/s: mede tu kalau x salah orang, kawan sehidup semati Bro Ainor la tu..ye x mede...salam ceria waslam.

Aboo said...
pada hari 

wahhh..steady bro kasy! steady! hahhaa...mmg bro ainor ni cool punya orang...

Dulu masa duk di KB baik sgt la dgn Abe Nor Kompressor nihhh..haha!

Anonymous said...
pada hari 

I read this forum since 2 weeks and now i have decided to register to share with you my ideas. [url=http://inglourious-seo.com]:)[/url]

Anonymous said...
pada hari 

Hi Guys,Just registered here and looking to have a great time. I am looking for the best cash gifting program out there in the internet. Can you guide me?

Below are some sites that I found and I am not sure how much they are going to help me.
[url=http://www.squidoo.com/Residual-Cash-Forever-Cash-Gifting-System]cash gifting[/url]
[url=http://www.squidoo.com/Residual-Cash-Forever-Cash-Gifting-System]join cash gifting[/url]
[url=http://www.squidoo.com/Residual-Cash-Forever-Cash-Gifting-System]best cash gifting program[/url]

Anonymous said...
pada hari 

It isn't hard at all to start making money online in the undercover world of [URL=http://www.www.blackhatmoneymaker.com]seo blackhat[/URL], You are far from alone if you have no clue about blackhat marketing. Blackhat marketing uses alternative or little-understood avenues to build an income online.

Anonymous said...
pada hari 

Eure Seite ist echt schoen, aber da wir auch eine heisse Seite haben, auf der es Zwar um den [url=http://www.sexakt.org][b]Livesex[/b][/url] geht, aber dennoch das ein bestandteil des Internets ist, moechte ich Euch die Seite auch mal vorstellen.
Hier sind eben ganz private Frauen die mit einer Livecam zu hause sitzen um hemmungslos den [url=http://www.sexcamamateure.net][b]Sex[/b][/url] zu erleben. Mit einem Chat hast Du die Chance diese Sexgirls live zu sehen und mit ihnen ueber den Chat vor
der Sexcam zu schreiben. Hier ist sie nun die geile und hemmungslose Seite fuer private Frauen die vor ihren tabulosen [url=http://www.web-sex.tv][b]Sexcams[/b][/url] auf Dich warten.

Schau rein und geniesse die Show!

Anonymous said...
pada hari 

Tolle Blogartikel die auf jedenfall auch mehreren gefallen duerfte. Aber auch meine Artikel d├╝rfte gefallen auch wenn sie sich um [url=http://www.sexcamamateure.net/livesex][b]Sex Live Cam[/b][/url] dreht, aber voellig private Frauen zeigt.
Und hier ist meine persoenliche Seite [url=http://amateursex-mandy.com]Amateursex[/url]

Archive

Web Counters
Login:Sophia
web tracker
 

© 2009 Fresh Template. Powered by Blogger.

Fresh Template by NdyTeeN.