Wednesday, July 30, 2008

Aduh Saliha...Sapa punya kerja nih???

Selamat Sejahtera ke atas kamu, kamu yang meminjam nama ‘aboo’ dan link ‘Unpublished Notes’ untuk meminta access untuk ke lama lucah Seksfantasia! Tahniah…Salam sejahtera keatas kamu!

Apa aku nak buat?nak saman??Sapa aku nak saman???Nak report polis???Alamaakkk…Polis busy sekarang, banyak kes!So…aku rasa aku tak perlu buat apa-apa lah! Sebab bukan aku yang letak nama dan link blog aku kat situ…Lagipun ini bukan kes liwat budak sekolah pun…Ini kes ethics!!! Kurang etika…

OK..tengok2 perhati, ada 21 comments termasuk 2 daripadanya oleh ‘aboo’! CIss..sekor pun tak letak direct url…yang ada;

Name: Joe

Url : http://yahoo.com/

Zack : Zack

Url : http://sfgaleri.wordpress.com

Name : Attancik

Url :http://google/ ........ada ke link nih??Bodoh punya orang!!!

Mangkuk tingkap yang lain tak letak sebarang link…

Bukan per, if dapat lah ‘Aboo’ tu access untuk ke galeri Seksfantasia tu…memang benganglah aku, sebabnya link akan di hantar ke email…tak pula ‘Aboo’ pakai email etikus@gmail.com!

Siot sungguh…dia berak kita pulak kena basuh, dia yang liwat kita pulak yang dituduh! Ini lah penderaan seksual secara batin paling menggaru kepala bila tersedar akan benda nih…Haram jadah!!!

So…yang guna 'Aboo' dan 'Unpublished Notes' tu, if kamu dapat access untuk ke galeri tuu…Layan la best-best! OK…

Apa pun ‘Aboo’, thanks la…sebab promote aku punya blog url…Aku halalkannn!!!


Aboo bukan 'Aboo'

Komentar :

ada 8 comments ke “Aduh Saliha...Sapa punya kerja nih???”
Anonymous said...
pada hari 

Sabaq je la bro.....

Markoman Kobiran said...
pada hari 

sedara boleh jumpa tpm kita direct terus ke rumah dia. Bila sampai dkt gate rumah tpm tu cakap je kat jaga tu....."Cik,saya nak jumpa tpm...blog saya kena 'liwat'"

Gerenti tpm kita tolong punya.

Hehe..Sabar ye sedara

Pewaris Melayu said...
pada hari 

repotla kat anwar ibrahim, kot kot la dia boleh settle..

kes liwat di bleh raja petra buat medical report palsu, pasal linkkan blog kamoo ke blog maksiat, mesti abe anwar leh tlg carikkan!

hahaaa...

www.pewarismelayu.blogspot.com

Laxmana said...
pada hari 

Sekali pandang... Malangnye ko bro...

2 kali pandang... Kene cari Saiful kut, coz die ade pengalaman...

Kah! Kah! Kah!

LaDy Dark said...
pada hari 

wah... sekarang asal sebut sex je trus kait ngan liwat ek...ironic...

anyway aboo... ok pe unpublishednotes naik kat site gitu... publisiti tuuu.. but seriously people... ETHICS PLEASE...! patutla orang pandang lekeh kat blog... because of all this nonesense!

minor muscle injured said...
pada hari 

at least u have sumthing to proud to... ni menunjukkan blog demo popular gak sampaikan org guna link add sama... hahahaha

Aboo said...
pada hari 

Please...!Please...!Please....!
DON'T TRY THIS AT HOME....!Maluuuu....huhuhu

NORI said...
pada hari 

DEPAN MATA TAK PE ...... JANGAN TEKAN........ KUATKAN IMAN....CUBAAN...!!!!

Archive

Web Counters
Login:Sophia
web tracker
 

© 2009 Fresh Template. Powered by Blogger.

Fresh Template by NdyTeeN.