Monday, March 24, 2008

Mohd Hadif Mohd Hazzuar : Selamat Membesar Sihat & Kuat !

Don't call me daughter not fit to
The picture kept will remind me
Don't call me daughter not fit to
The picture kept will remind me
Don't call me...


Pearl Jam - Daughter (Lollapalooza 2007)











Aboo & Lady Dark

Komentar :

ada 7 comments ke “Mohd Hadif Mohd Hazzuar : Selamat Membesar Sihat & Kuat !”
LaDy Dark said...
pada hari 

seriously... ni baru tengok gambar.. tapi this kid is just so adorable!!!

since im a dental freak, so i would like to take this oppurtunity to advice his parents about dental care (wahahaha..skema la plak...tgh practise jadi dentist ni!). since this champ takde gig lagi, so these are a few ways his parents can practise to cultivate the toothbrushing habit:

- Let your child brush your teeth. You should laugh a lot and make it a fun activity. Then have him "brush" his own teeth. Finish off by brushing your child's teeth.

- Allow your child to brush his favorite toy's teeth. Then get him to brush his own teeth and follow up by you brushing his teeth correctly.

- Let your child observe you brushing your teeth. Make it fun so that your child will want to join in as well. When your child sees you brushing your teeth and displaying good dental hygiene, they will follow.



---Gigi Sepanjang Hayat!!!---

Anonymous said...
pada hari 

you'll make a good doctor, lady dark..even on little baby you still can give your advice on dental care..

Aboo said...
pada hari 

Lady Dark bakal doktor oral surgeon tu (kena tutup muka bila cakap camtu). Nak ke Ireland nanti...huhuhu!Jangan tak support!

Yela...2 adik2nya pun medical punya site, So...si sulung kenalah bagi dorongan skit!Si adik no.2 tu ok, yg aku tumpang risau adik yg bongsu tu. huhuhu....At least, satu hari kalau si kakak2nya buka poli-clinic, comfirm si adik yg bongsu ni jadi head of Ubat2 department! Confirm...

Apa2 pun syukurlah Si Hadif ni tak telinga gebeng macam bapak dia. Kalau tak,masuk sekolah org gelar Gebeng juga...hahah! Muka sebijik macam mak...huhuhu! Comel la...baka kelantan memang comel2 orangnya...huhu!

LaDy Dark said...
pada hari 

aduss.. oral surgeon ke tak... kena support i grad dulu...takutnya nak final...! (yg ni pun ckp sambil tutup muka, keke)

anyways... mmg comel pun... gebeng ke tak pun no difference...comel is comel... tapi gebeng tu ape ar??? hmm.... rasanya topic ni tak perlu dibincangkan kot. satgi menjadi2 :)

amer said...
pada hari 

wahh..gebeng nye baby..cute aa..apa2 pun tahniah..bila dapat tgk anak mg zuar....aku pun baru dapat baby..hari ni..baru masuk 45 hari..

Anonymous said...
pada hari 

amer black,mu dpt baby boy ke girl? kaler mende? kaler tu penting.jgn marah mer, jd ayah xleh memarah..kene cool. nati aku balik kg, aku kol mu.selamat berpantang 100 ari..aku nk abih doh..muhahhahaha!!
-zuar-

Timbalan Ketua Dorm C2 (Assistant An Melan) said...
pada hari 

Huhu...mu ni Zuar, sama dgn aku laa..jumpa Amer dia kata dia boleh anak..Soalan pertama aku tanye?! "Hitam pe mu gok mer...?" huhu... Nasib baik ikut color mak...!huhuhu!

Tahniah Amer baby girl tuuu..pandai2 la jg diri 100hari!huhu

Archive

Web Counters
Login:Sophia
web tracker
 

© 2009 Fresh Template. Powered by Blogger.

Fresh Template by NdyTeeN.