Wednesday, February 20, 2008

Moment of Happiness ! ! !

I've been discovered a term called love, seeking and searching (but still hanging...)!
I thought...those are LOVE! But...been realize that these are PURE LOVE...
Personally it chemistry of instinctional...between others, inside others!




Bro Ainor & Sis Nur Fadhilah - 6th Wedding Anniversary !


Wan Nur Afiqah...HAPPY BIRTHDAY!(1tahun...)
1st baby of beloved Pali KADA & Ustazah Ilyati! (juga 1st cucu & technically 1st cicit!) <---aiyo...'manjalara' la budak ni...

Love, love me do...You know I love you ...I'll always be true...So please, love me do...Whoa, love me do...Love, love me do...You know I love you...I'll always be true...So please, love me do...Whoa, love me do...

(Verse...special utk Bro Ainor & Sis Fadhilah)
Someone to love...Somebody new...Someone to love...Someone like you

Love, love me do...You know I love you...I'll always be true...So please, love me do...love me do
Love, love me do...You know I love you...I'll always be true...So please, love me do...love me do


Love me do by Lennon & McCartney

Hidup utk membahagiakan orang lain...
Aboo (Scolfield) &Lady Dark (Dr.Meredith)

Komentar :

ada 15 comments ke “Moment of Happiness ! ! !”
Make Roti Goreng said...
pada hari 

Anok captain kito tu de besar nati gerenti buleh gati Lin Dan sebab dio beranok sekali nga shuttlecock...anok dio hok sulung buleh gati ronaldo sbb beranok sekali nga bola...

Aboo said...
pada hari 

tapi...nama2 dlm cadangan tak melambangkan seorang player badminton! Lebih kepada watak filem je...
1. John Doe
2. P.Ramlee

Esok (25Feb) cukur kepala...
TAK DIJEMPUT PUN???

Ops..A.F.I.Q.A.H sudah diperbetulkan!ni junior CREAM-FLAG gk ke?Bapak dia tak register pun?

Anonymous said...
pada hari 

hehe.

Photo1
Siap dgn dgn shuttle tuh.Insyallah jd player badminton baby (laki2 ke pempuan ni? - kenapa tidak dimention?) ni juga anak yg soleh.Jangan jd macam hafis hasim sudah..nyampah

Photo2
Familiar betol pasangan ni?macam pernah ketemu,tapi dimana ya?tahniah utk wedding anniversary ke-6.

Phot03
Comel!!!

Shafina
Puteri Umno Tanjong Tokong - Undi BN !!

Anonymous said...
pada hari 

bodoh...dah nama cadangan John Doe/PRamlee tentulah laki2...BANGANG BETOL PUTERI UMNO SEKORRR ni...!!!

Undi utk PEMBANGKAG !!!!!!!!!!

Anonymous said...
pada hari 

a'ah mmg nampak bodoh sgt si puteri umno ni!

Bkn masalah tak undi pembangkang tp mampus takkan undi BN !!


-grisha

Anonymous said...
pada hari 

umno/bn tak adil..ade ke kempen suruh undi dia dlm suratkhabar nasional..kalau bagi peluang kat pembangkang kempen macam tu jugak baru la adil..dahla tv1 menyampah, suratkhabar pun tambahkan lagi menyampahnya...

Anonymous said...
pada hari 

ek eleh bebudak ni!

Shafina
Puteri tak layan budak2 !!

spekulator said...
pada hari 

anak baru masuk 4 dh pening nak cari nama... kalau 10 ntah ler.
agak2 semuanya guna nama anonymous.. huhuhu
baby aku tu boy... yg si abang2 dia sumernya guna pangkal nama Amirul... Amirulhakim,Amirul Adib... emp.. ada cadangan x utk yg 'bongsu' ni?

p/s: err... nama2 yg bersangkutan dgn BN xyah cadang.

Ben Kenobi said...
pada hari 

to spekulator,

letak je la nama apa2 pun asalkan ada maknanya..nanti di akhirat esok senang dipanggil...jangan duk buh nama2 yang pelik mcm pierre andre ke ape ke...nama tu nanti melambangkan personaliti...

aboo said...
pada hari 

Wah2..jadi di-POLITIK-kan page ni?!huhu...jgn emosi!

Spekulator said..
yg si abang2 dia sumernya guna pangkal nama Amirul... Amirulhakim,Amirul Adib... emp.. ada cadangan x utk yg 'bongsu' ni?
<---amirul mukminin bagus apa!

Ben Kenobi said...
jangan duk buh nama2 yang pelik mcm pierre andre ke ape ke...nama tu nanti melambangkan personaliti...<--nama artis tak main laaa...buat org nympah!Capt. kita ni kalau letak nama2 english kurang2, ROGER FEDERER ke..RAFAEL NADAL ke..TIGER WOOD ke...


UNDI UTK $$$

pemuda umno penang said...
pada hari 

UNDILAH BARISAN NASIONAL

spekulator said...
pada hari 

updated:

ADAM MUKHRIZ > nama anak bongsu aku

aboo said...
pada hari 

nama macam ada unsur poltik je ni?

spekulator said...
pada hari 

yup! DUN jerlun tu... huahuahua!
demokrasi weh! rambut sama hitam tapi hati lain2... mahathir pun dh menyesal buat penaya kt rakyat dulu2... especially kt anwar.

LaDy Dark said...
pada hari 

e'eh...john doe aka p. ramlee dah ada nama...!

congrats! moga nama tu bawak tuah kat family! :)

Archive

Web Counters
Login:Sophia
web tracker
 

© 2009 Fresh Template. Powered by Blogger.

Fresh Template by NdyTeeN.