Tuesday, January 29, 2008

HAPPY-HAPPY; WALIMATUL-URUS, Peyol & Fizah Nur !




Assalammualaikum wbt..

Rakan-rakan yang di sanjungi sekalian..
Berbesar hati dengan ini saya ingin kerjasama dari anda sekalian untuk mengemailkan kepada saya alamat-alamat semasa anda. Dengan izin-Nya akan menyusul kad jemputan kelak.
Saya juga mengharapkan jasa baik anda sekalin untuk memanjangkan email ini kepada rakan-rakan yang tidak berada dalam loop ini. Saya mengishtiharkan bahawa anda-anda sekalian adalah wakil yang sah untuk mengajak rakan-rakan kita yang tidak berada dalam loop ini juga.
In advance, saya juga menjemput anda-anda berserta keluarga/pasangan/sahabat/etc sekalian untuk hadir di majlis perkahwinan saya pada 7 Feb & 10 Feb 2008.
Kerjasama anda amatlah di hargai...

**Telah Meriwayatkan Ali bin Muhammad meriwayatkan kepada Sufyan bin Uyainah, dari Zuhri, dari Abdur Rahman Al A'raj, dari Abu Hurairah, katanya:
"Makanan yang paling buruk adalah makanan walimah, yang mana org-org kaya yg enggan untuk makan diundang, sedangkan org-org miskin di tinggalkan. Barang siapa yg tidak mahu menghadiri undangan walimah, maka sesungguhnya ia telah derhaka kepada Allah dan Rasul-Nya."
Sekian terima kasih...

Dari Fairul & Fiza...



So...Peyol aka Akagi & Fizah-Nur , sedikit sumbangan yg besar maknanya (kot??) dari aku untuk anda berdua... Apa2 SELAMAT PENGANTIN BARU!!!! Opss...belom 'sign' belom sah!!!!
Adoi...minggu baru g KL...next week kena pegi lagi...KEKAWAN punya pasal!

p/s to baby Grisha...Rambut Si Akagi ini agaknya sudah di-'alter' kot..?!


Aboo

Komentar :

ada 8 comments ke “HAPPY-HAPPY; WALIMATUL-URUS, Peyol & Fizah Nur !”
grisha said...
pada hari 

Sorry Abu,just went back dari seberenag!BUSY...BUSY...BUSY...

Alahai...ini Akagi! So damn handsome..AWESOME!hehe!Cun je rambut?!Pangntin perempuan pun lawa yerk?!

CONGRATS...........both of you!

aboo said...
pada hari 

Grisha!!!
Ente pulang dari out-stesi ya? Ada apa2 souvenir (dlm bentuk barang) utk aku?keris ke?parang ke?tombak ke?

Ente ni kan?kan?kan..?Asal aku post je...ko aje jadi 1st person?!apa ilmu lu pakai..huh?

Akagi sememangnya ensem dari dulu lg!haha...CUMA aku tak setuju dengan hair-style dia aje!Dia ni sangat2 OK!
Describing Akagi...
baik hati...penyanyang...lemah lembut..sopan santun...ISHHHH,Senang cakap...semua2 yang 'MAHMUDAH' tu AKAGI la...hahaha!

Jom temankan aku ke majlis kawin diorang...OK?!(taktaula diorang jemput ente atau tidak..haha)aku pun takde transport lg nak me-round KL ni...AirAsia hantar aku setakat LCCTerminal aje (kalaulah Si Tony Fernandez tu buat pakej trip ke majlis kenduri Akagi kan senang)...isk isk isk!

Anonymous said...
pada hari 

wow..dem hensem??
sia2 mat romeo usm kalau x dem hensem..
wakakak..

to peyo,
tahniah bro!

-real muzam-

grisha said...
pada hari 

Based pada date..diorang ni dah selamat nikah ni.Ada story/pics utk diorang?

Akagi...why her?why her?huhu.

cuma bercanda kok.Selamat pengantin baru ya.

~DarkQueeN~ said...
pada hari 

aik... baby grisha pun dah jumpa si akagi ni... maybe my turn next ..hehe.. papepun, ok je rambutnya maa... ;)

anyway, congrats to those two and good luck to grisha...

Anonymous said...
pada hari 

tuan pengurus matjas,
awat tak join ke kenduri peyo..?

ramai gak p tu..

-real muzam-

aboo said...
pada hari 

aduss...Cikgu! Busy bebenor la..a week sblm peyol nikoh aku dah ke KL dah...ada class!So...berat juga Pengarah Kewangan aku nak manage duit utk travel2 aku tu!huhu...untuk suku pertama tahun 2007,boss dah tetapkan KENA BERJIMAT!huhu..aku dah send regard2 kat Si Peyol&Pizah Noor...

So..tu pasal la..!

Anonymous said...
pada hari 

"......Adoi...minggu baru g KL...next week kena pegi lagi...KEKAWAN punya pasal!...."

Akagi

Archive

Web Counters
Login:Sophia
web tracker
 

© 2009 Fresh Template. Powered by Blogger.

Fresh Template by NdyTeeN.